Menestynyt artisti paljastui Masked Singerin Hodariksi! Puku aiheutti haasteita: "Tuntui maratonilta painavassa untuvamakuupussissa"

Hän tuli kolmanneksi Masked Singer -kilpailussa! 1:35
Nelli Matula herkistyi paljastettuaan kasvonsa hodaripuvun takaa!

Masked Singer Suomi -ohjelman Hodari oli artisti Nelli Matula.

Artisti Nelli Matula paljastui  Masked Singer Suomi -ohjelman Hodariksi finaalijaksossa 19. marraskuuta. Hodari sijoittui kisassa kolmanneksi. Matula kuvaili kokemusta jopa terapeuttiseksi MTV Uutisille.

– Super hauska ohjelma. Sitä on hyvin vaikeaa hahmottaa etukäteen, mihin sitoutui ja lähti mukaan. Esiintyjänä otan työni hyvin tosissani. Tämä oli terapeuttista siinä mielessä, että kukaan ei tiennyt kuka olen, eikä tarvinnut miettiä, sopiiko tämä nyt kokonaisuuteen ja mikä on iso kuva. Pystyin roiskimaan, tekemään ihan mitä huvittaa ja pitämään hauskaa, Matula kertoi.

Matula herkistyi, kun paljasti kasvonsa etsivä Janne Katajalle, Jenni Kokanderille, Maria Veitolalle ja Christoffer Strandbergille.

– Se on huvittavaa, koska ohjelma on niin pelleilyä, mutta tein sen kuitenkin täysillä. Annoin itsestäni kaiken, mitä oli antaa. Siinä hetkessä oli sekoitus purkautumista raskaasta, fyysisestä rutistuksesta ja pientä pettymystä siitä, etten voittanut, mutta tietysti myös helpotusta, kun sain esittää kaikki numeroni, Matula kertoi.

Matulaa ei haitannut, vaikka kaikki etsivät arvasivat hänen henkilöllisyytensä.

– On kiva saada krediittiä. Vaikka se oli leikkimielistä, niin laitoin tähän kyllä kaikkeni, Matula kertoi.

Lapa kramppasi kuukausia hodaripuvun takia

Täysin Matulan näkemysten mukaan tehty hodaripuku oli niin painava, että hänen oikea lapansa oli aivan krampissa kuukausia vielä ohjelman jälkeenkin.

– Puku oli myös todella kuuma. Riehuin sen sisällä niin, että se tuntui maratonin juoksemiselta painavassa untuvamakuupussissa, josta ei näe mitään. Ajattelin, että katseluluukuista näkisi hyvin, mutta ei nähnyt. Minulle tuli myös pieniä välähdyksiä ahtaanpaikankammosta, varsinkin alussa, Matula kertoi. 

Matula panosti osallistumiseensa valtavasti ja kävi jopa oopperalaulutunneilla.

– Hodarilla oli kappaleena kauden avausjaksossa Yön kuningattaren aaria, joka on oopperalaulu. Aloitin sitä varten oopperalaulutunnit, koska en halunnut tehdä sitä puolivillaisesti. Täysin omakustanteisesti, ja konsultoin saksalaisia ystäviäni siitä, miten oopperaa lausutaan. Sain siitä itselleni oikein kunnon projektin, Matula kertoi.

Masked Singer Suomi -jaksot katsottavissa MTV Katsomosta!

Lue myös:

    Uusimmat