Putouksessa jatkavan Jenni Kokanderin miehellä tärkeä rooli hahmojen suunnittelussa

Tässä he ovat! Uudet Putous-tähdet paljastettiin 12:31

Jenni Kokander nähdään jälleen Putouksen näyttelijärivistössä. Kokanderin mukaan hänen miehellään on ollut tärkeä rooli hahmojen kehittelyssä sekä näyttelijän aiemman Putous-menestyksen taustalla.

Jenni Kokander on tulevan kevään Putous-näyttelijöistä ainoa, jolla on kokemusta ohjelmasta aikaisemmilta vuosilta. Naisen huippusuosittuja hahmoja ovat olleet Svetlana Rönkkö sekä tämän anoppi Irma Rönkkö.

Vuodesta 2014 asti Putouksen näyttelijätiimissä mukana ollut Kokander avasi tulevan kauden suunnitelmiaan MTV.fi:lle. Asteleeko ruudulle uusi hahmo Rönkköjen suvusta?

– Sen verran paljastan hahmostani, että ei ole Rönkkö! Tosin vielähän sitä ehtii vaihtamaan, Kokander vihjaa.

Vaikka Putouksessa ei enää Rönkköjä nähtäisikään, eivät hurmaavat hahmot jätä Kokanderia rauhaan. Erityisesti pikkujoulukaudella Rönkön rouvat viihdyttävät ihmisiä erilaisissa tilaisuuksissa.

– Rönköt elävät hyvin vahvasti elämässäni. Kyllä tässä sekä Svetlanan että Irman keikkoja tehdään. Svetlana on hahmoista kysytympi, Kokander kertoo.

Molemmat hahmot ovat syntyneet Kokanderin kotona, miehen kanssa parvekkeella ajatuksia pallotellen. Ideoiden vaihto oman puolison kanssa on auttanut myös tulevan kevään suunnittelun saralla.

– Testaan miehelläni hahmoja. Jukka on varmaan keksinyt kaikki parhaat läppänikin. Sitten olen niitä itse jalostanut. Kummatkin Rönköt on kehitetty meidän parvekkeella.

Pariskunnalla on kaksi lasta ja kun heidät on saatu unille, vanhemmat ehtivät yhdessä kehitellä Kokanderin työhön liittyviä projekteja.

– Kyllä tämä tulevakin hahmo on minun ja Jukan yhteisessä aivoriihessä kehitetty. Tai no, yhdessä aivopieraistu, Kokander nauraa.

Putous tammikuussa 2017 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat