Putous-tähti Ernest Lawson hehkuttaa uutta kollegaansa: ”Olen heti luonut man crushin häneen”

Ernest Lawsonin uusi sketsihahmo on vielä työn alla.

Neljännelle Putous-kaudelleen lähtevä Ernest Lawson kertoo MTV Uutisille olevansa innoissaan uudesta työryhmästä. Hän tutustui Putous-näyttelijänä debytoivaan Mikko Virtaseen vasta noin kuukausi sitten, mutta mies on jo tehnyt Lawsoniin suuren vaikutuksen.

– Olen heti luonut man crushin häneen. Hän on hulvaton äijä ja tosi mukava mies, Lawson hehkuttaa.

Lawson on innoissaan myös Putous-konkari Jenni Kokanderin paluusta ohjelmaan.

– Olen fanittanut Jenniä jo ennen kuin pääsin ohjelmaan. Se, että sain tehdä hänen kanssaan aikanaan yhden Putous-kauden, oli unelmien täyttymys. Nyt voin sanoa Jenniä jo ystäväksi, ihana saada tehdä ystävän kanssa töitä, Lawson iloitsee.

Sketsihahmokilpailussa Lawson on menestynyt aiemmilla kausillaan hyvin. Hän on sijoittunut kahdesti toiseksi, ja viime kaudella jäi täpärästi finaalikolmikon ulkopuolelle. Uuden hahmon suhteen työ on vielä kesken.

– Toivon, että takaraivossa kohta kolkuttaa neronleimaus. Minulla on jo hahmoidea, jota olen alkanut työstää, mutta se kaipaa vielä vähän ruuvaamista, Lawson kertoo.

–Luulen, että mielikuvitukseni on niin kiemurainen ja täynnä pimeitä synkkiä koloja, että sieltä vielä löytyy joku omituinen tyyppi.

Lawson kertoo haluavansa tehdä taas erilaisen hahmon. Edellisellä kaudella hän loi Afrobotti-robotin, joka ei perustunut kehenkään ihmiseen.

–  Nyt haluaisin tehdä tyypin, jolle löytyisi vastine tosielämässä.

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 16. maaliskuuta klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat