Mainos

Putouksen sketsihahmoon yhdistetty Helena Petäistö huvittui parodiasta: "Täytyy äänestää Carjaleenaa"

2:46

MTV:n entinen Pariisin-kirjeenvaihtajalegenda Helena Petäistö yhdistettiin Putous-ohjelman uuteen sketsihahmo Carjaleena Piiraccaan.

Katso yllä olevalta videolta Carjaleenan ensiesiintyminen Putouksessa.

Suositun Putous-ohjelman kymmenes kausi starttasi lauantaina, ja tuttuun tapaan katsojat pääsivät tutustumaan myös kauden sketsihahmoihin. Yksi uusista naurattajista on näyttelijä Terhi Suorlahden esittämä kirjeenvaihtaja nimeltään Carjaleena Rize Piiracca.

Somessa huomattiin nopeasti, että Carjaleena muistuttaa erehdyttävästi MTV:n eläkkeelle jäänyttä Ranskan-kirjeenvaihtajaa Helena Petäistöä.

Ranskassa asunut Petäistö on tottunut maassa erilaisiin parodioihin ja pitää niistä.

– Siellähän suorastaan tavoitellaan tällaisiin parodioihin pääsyä. Tosin yleensä täytyy olla valtiomiestasolla, että se onnistuu. Olen otettu, Petäistö sanoo.

Putouksen ensimmäisen jakson Petäistö katsoi vasta, kun kuuli häneen yhdistettävästä Putous-hahmosta. Legenda piti näkemästään.

– Se oli hauskaa! Ranskalaisuudessa on paljon elementtejä, joista ammentaa. Täytyy sitten äänestää Carjaleenaa, Petäistö nauraa.

Putouksen Carjaleena kuvailee itsenään kolmella adjektiivilla: Kansainvälinen, kansainvälisempi. Suomalainen. Kansainvälinen Petäistö ainakin on ja Carjaleenan tavoin tuttu politiikan kabineteissa.

Kolme kertaa Ranskan presidentti Macronin tavannut Petäistö on kirjoittanut tästä myös kirjan Ranska, Macron ja minä. Kirjassa valotetaan muun muassa maan historian rajuimpia presidentinvaaleja ja Macronin mielenkiintoista elämää.

– Kirja on ollut todella suosittu, ja kutsunkin tätä kaikkea nimellä Macron-show. Ihmiset pysäyttelevät minua kadulla ja kyselevät, miten Eurooppa oikein pärjää, Petäistö päivittelee.

Petäistö paljastaa aloittavansa uuden kirjan kirjoittamisen tammikuussa. Aihetta hän ei vielä paljasta, mutta sanoo sen olevan edellisestä täysin poikkeava.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja