Putouksen Jenni Kokander: Finaalin jälkeen pääsee varmasti itku

Putouksen Jenni Kokander ennustaa liikuttuvansa lauantaisen finaalin jälkeen.

Putous-tähti Jenni Kokander havahtui tällä viikolla siihen, että kahdeksan viikon mittainen Putous-rutistus alkaa lähentyä loppuaan. Takana on monta ikimuistoista ja työntäyteistä viikkoa, jotka huipentuvat lauantaina 29.11. nähtävään suoraan Putous-finaaliin.

– Finaaliin on tietysti ladattu kaikki paukut, joten luvassa on mahtava show, Kokander lupaa.

Kokanderilla riittää lauantaina jännitettävää, sillä nainen on Svetlana Rönkkö -hahmonsa kanssa mukana kisaamassa Vuoden sketsihahmo -kisan voitosta. Hahmon menestys on yllättänyt näyttelijän itsensäkin.

– Alun perin tavoitteeni oli vain se, etten putoaisi heti ensimmäisessä lähetyksessä. Nyt kun pääsin finaaliin, rohkaistuin jopa lukemaan nettikeskusteluja ja yllätyinkin, kun siellä olikin enimmäkseen positiviisia juttuja "meidän Svetlanasta" ja siitä, kuinka lämmin hahmo se on, Kokander kertoo.

Svetlana Rönkkö -hahmon tarina jatkuu Putouksen jälkeenkin, sillä tuhmaa naista on kutsuttu jo esiintymään Putous-lavan ulkopuolellekin.

– Keikkoja on jo jonkin verran sovittu. Ulkokeikat ovat vain saaneet miettimään, että mistä löydän Svetlanalle sellaiset hänen tyylisensä pilkkihaalarit, joissa tarkenee olla! Joudun ehkä pian lähteä ostelemaan Svetlanallekin uusia talvivaatteita, Kokander nauraa.

Putous-syksyn parhaaksi kokemukseksi Kokander nimeää ihka ensimmäisen suoran lähetyksen, ja yleisön eteen ensi kerta astelemisen tuoman hienon tunteen. Loppubileiden tiimellyksessä tunteikkaalta näyttelijältä saattaa lauantaina nousta linssiin tippa jos toinenkin.

– Loppubileistä tulee varmasti riemukkaat. Itse olen kuitenkin sellainen itkijä ja vetistelijä, että kun ryhdymme siellä kehumaan toisiamme, joudun varmaan ainakin yhdet itkut illan aikana tirauttamaan, Kokander naurahtaa. 

Putous-finaali MTV3-kanavalla lauantaina 29.11. kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat