Putous-voittaja Pilvi Hämäläinen avoimena: ”Aloin ruoskia itseäni heti esitykseni jälkeen”

Putouksen sketsihahmokilpailun voittanut näyttelijä Pilvi Hämäläinen avautui finaali-illan päätteeksi ohjelman kulisseissa.

Putouksen kahdeksas tuotantokausi huipentui lauantaina 11. maaliskuuta 2017 jännittävään finaalilähetykseen, jossa ratkottiin sketsihahmokilpailun voittaja. Voittopystin pokkasi tällä kertaa Pilvi Hämäläisen Aina Inkeri Ankeinen.

Suoran lähetyksen päätteeksi haastatteluun saapui huojentuneen oloinen näyttelijätär.

– Fiilikset ovat tosi hyvät. En oikein edes tajua, mitä on tapahtunut. On outo, mutta hyvä olo, hän kuvaili tuntojaan.

Viimeisessä lähetyksessä katsojat pääsivät seuraamaan kaikesta valittavan sketsihahmon elämän käännekohtaa, kun Aina Inkeri Ankeinen näki valonpilkahduksen elämässään.

– En halunnut tarinan menevän niin, että mies tekee Ainan onnelliseksi. Halusin Ainan pääsevän finaaliin, jotta hän saisi käsiteltyä sitä katkeruutta ja ymmärtää, että hän on itse vastuussa omasta onnestaan.

Jaksossa Hämäläinen pääsi esittelemään myös huikeita laulutaitojaan, kun Aina Inkerin narisevan äänen seasta alkoi kuulua kesken laulusuorituksen hempeän suloisia sävelmiä. Katsojat reagoivat heti yllätyskäänteeseen ja keskustelu kävi Twitterissä kuumana, kun kotisohvalla lähetystä seuranneet hehkuttivat Hämäläisen upeaa lauluääntä.

– Aivan mahtavaa, ihanaa kuulla, että ihmiset tykkäsivät. Itse aloin heti lähetyksen jälkeen ruoskimaan itseäni, että en onnistunut sillä tavalla kuin olin ajatellut, mutta onneksi se se nyt menikin ihan hyvin, näyttelijä huokaisi tyytyväisenä.

– Halusin, että Aina Inkeri tulisi Putouksen kautta ihmisten ilmoille ja ihmiset ottaisivat hänet omakseen. Se oli toiveeni ja se toteutui, hän jatkoi.

Suoran lähetyksen jälkeen Putous-tähdet suuntasivat juhlistamaan alkuvuoden työrupeamaa karonkkaan. Hämäläisen mukaan paluu arkeen tulee kuitenkin nopeasti.

– Ainalla on keikkoja jo heti ensi viikolla. Alan nyt myös kirjoittaa itselleni Villin kortin juttuja. Ei tässä varmaan työttömäksi ihan vielä jouduta, hän tokaisi.

Entä lähtisikö näyttelijä uudelleen Putoukseen, mikäli sellainen mahdollisuus joskus tulevaisuudessa tarjoutuisi?

– En tiedä vielä. Tämä on ollut todella kova puristus. Samaan aikaan tämä on ollut pelottavaa, raskainta ja maailman siisteintä myös, Hämäläinen kiteytti ajatuksensa.

Putous-finaali uusitaan sunnuntaina klo 17.30 MTV3-kanavalla. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja