Putinin vääntelehtivät jalat varastivat jälleen huomion Lukashenka-tapaamisessa – "Onko tämä morse-koodia?"

Putinin jalat varastivat taas huomion tapaamisessa 1:11
Miksi jalkasi kääntyilevät, Putin? Katso videolta poiminta Lukashenkan ja Putinin tapaamisesta Moskovassa.

Videopätkä Venäjän presidentti Vladimir Putinin ja Valko-Venäjän presidentti Aljaksandr Lukashenkan tapaamisesta Moskovassa sai taas spekulaatiot Venäjän johtajan terveyshuolista käyntiin.

Putinin jalkojen vääntely istuma-asennossa on ollut suuri spekulaatioiden aihe jo aiemmin. Presidentin vääntelehtimisen on arvioitu olevan jopa oire sairaudesta. Putinin on huhuttu sairastavan muun muassa Parkinsonin tautia, haimasyöpää tai eturauhassyöpää.

Kun Putin istahti Lukashenkan kanssa median eteen, alkoivat spekulaatiot uudelleen.

Videolla kun näkyy, kuinka Putin kääntelee jalkojaan tuttuun tapaan.

– Putinin jatkuva ongelma jalkojen ja käsien hallitsemisen kanssa on ollut taas nähtävillä, kun hän tapasi Lukashenkan. Tämä mies on sairas. Venäjän häviämä sota nopeuttaa varmasti hänen heikentynättä tilaansa, pohtii aktiivisesti sotaa kommentoiva Twitter-käyttäjä Tendar.

Ukrainan sisäministerin neuvonantaja Anton Herastshenko kommentoi twitterissä humoristisesti, että vääntely voisi kertoa myös jostain aivan muusta.

– Putinin jalat Lukashenkan tapaamisen aikana. Onko tämä morse-koodia? Herasthenko vitsaili Twitterissä.

Putinin terveydentilasta ei ole olemassa varmistettua tietoa. Monet länsimaiset tiedustelulähteet kuitenkin ovat epäilleet jo pitkään, että presidentti on vakavasti sairas.

Katso Putinin esiintyminen yläpuolelta löytyvältä videolta.


Lue myös:

    Uusimmat