Ex-brittivakooja: Putin on vakavasti sairas – "Kokoukset on jaettu osiin, jotta hän saa hoitoa"

Näin kehonkielen asiantuntija analysoi Putinin esiintymistä voitonpäivän paraatissa 13:17
Näin kehonkielen asiantuntija analysoi Putinin esiintymistä.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on vakavasti sairas, väittää Britannian entinen vakooja LBC-radiokanavan haastattelussa.

Britannian tiedustelupalvelun entinen vakooja Christopher Steele sanoo Venäjän presidentti Vladimir Putinin olevan vakavasti sairas.

Steele sanoi radiokanavan haastattelussa, että Putin on jatkuvasti lääkärijoukon ympäröimänä ja, että Putinin tapaamiset, kuten turvallisuusneuvoston kokoukset, on pilkottu osiin, jotta hän voi saada hoitoa tapaamisten aikana.

– Turvallisuusneuvoston kokous, jonka oletetaan kestävän tunnin putkeen, on oikeasti jaettu useisiin osiin... hän (Putin) poistuu kokouksesta ja saa jonkinlaista lääkehoitoa osuuksien välillä. Selvää on, että hän on vakavasti sairas, mutta kuinka parantumattomasti, se ei ole selvää, Steele sanoi.

Useissa medioissa on väläytelty sillä, että Putin sairastaisi leukemiaa eli verisyöpää. Väitettä ei ole pystytty todentamaan ja useat lääkärit pitävätkin väitettä huhuna.

Leukemia-väitteen oletetaan olevan peräisin nimettömänä pysyttelevältä venäläisoligarkilta, joka on ollut läheisissä väleissä Kremliin.

The Independent kirjoittaa, että oligarkki väittää nauhoitteella, että Putinille tehtiin verisyöpään liittyvä selkäleikkaus juuri ennen kuin hän määräsi sotajoukkojen hyökkäävän Ukrainaan.

Aiheesta uutisoi laajasti New Lines -lehti.

Lisää kysymyksiä presidentin terveydentilasta heräsi, kun Putinia ei nähty jääkiekon näytösottelussa, josta hän on pitänyt kiinni jo yli kymmenen vuoden ajan.

Myös Putinin epätavallinen ja huonovointiselta vaikuttava esiintyminen Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigun kanssa herätti suurta ihmetystä.

Asiantuntija laittoi merkille useita yksityiskohtia – Näistä seikoista huomaa, että Putin ei ole entisensä 2:02
Asiantuntija laittoi merkille useita yksityiskohtia – Näistä seikoista huomaa, että Putin ei ole entisensä.

Niin ikään Putin vaikutti heikkokuntoiselta myös Voitonpäivän juhlaparaatissa 9. toukokuuta, The Independent kirjoittaa.


Lue myös:

    Uusimmat