Mainos

Putinilta odotetaan Turussakin miehekästä tempausta: Olisi hauska yllätys

Naantalissa ja Turussa tänään vieraileva Vladimir Putin tunnetaan paitsi Venäjän presidenttinä myös värikkäänä persoonana.

Vladimir Putin on esiintynyt mieluusti esimerkiksi yläruumis paljaana. Putin poseerasi paidatta muun muassa elokuussa 2007 kalastusretkellä Siperiassa Monacon ruhtinaan Albert II:n kanssa.

Putin on kuvattu usein myös eläinten parissa: Hän on paininut koirien kanssa, ratsastanut aavikolla ja opastanut kurkiauraa syysmuutossa. Kerrotaanpa hänen jopa kaataneen nukutusnuolilla television kuvausryhmää kohti rynnänneen siperiantiikerin.

Turussa tilaisuus miehekkääseen tempaukseen tarjoutuisi esimerkiksi kaupunkiin saavuttaessa myöhään iltapäivällä.

Putin ja presidentti Sauli Niinistö lähtevät Naantalista Kultaranta VIII -veneellä kohti Turkua noin kello 18. Presidentit saapuvat Turkuun Forum Marinumin laituriin kello 19 jälkeen.

Turun kaupungin kansainvälisten asioiden päällikkö Mika Akkanen odottaa saapumista myönteisen jännityksen vallassa. Hänellä ei olisi mitään sitä vastaan, että Putinista leviäisi räväköitä kuvia maailmalle myös Turusta.

– Meillä on tietty ennakkosuunnitelma siitä, mitä tapahtuu, mutta valtion päämiehet tekevät tietysti mitä haluavat ja järjestelykoneisto taipuu sen mukaan. Toki me odotamme iloisia yllätyksiä ja sitä, että vierailun aikana tapahtuisi jotain hauskaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.