Mainos

Putinin varjeltu yksityiselämä – "Ei suunnitelmia avioitua uudelleen"

Vaikka presidentti Vladimir Putinin ja hänen vaimonsa Ljudmilan avioliiton tilasta spekuloitiinkin vuosikausia venäläisissä tiedotusvälineissä, oli reilut kaksi viikkoa sitten julki tullut avioerouutinen monelle yllätys: Venäjän johtaja kun raottaa äärimmäisen harvoin mitään yksityiselämästään julkisuuteen.

Vuodesta 1983 naimisissa olleet Putinit ilmoittivat avioeron syyksi presidentin työn runsauden. Ljudmila Putina esiintyi vain harvoin julkisuudessa.

Toisaalta aiempienkaan Venäjän johtajien vaimot eivät juuri miestensä rinnalla edustaneet – Mikhail GorbachevinRaisa-vaimoa lukuunottamatta

Julkisuudelta visusti piilossa ovat pysyneet myös Putinien noin 20-vuotiaat tyttäret Masha ja Katja. Molemmat tyttäret ovat tahollaan naimisissa, eikä heidän elämästään tiedetä juuri mitään.

"Omistautuu velvollisuuksilleen Venäjän presidenttinä"

Heti avioerouutisen jälkeen alkoivat venäläistiedotusvälineet juoruta Putinin seuraavasta askeleesta naisrintamalla.

Jo pitkään on nimittäin huhuttu Putinilla olleen pitkäkestoinen suhde ex-olympiavoimistelijan ja nykyisen parlamentaarikon Alina Kabajevan kanssa.

Parilla on jopa kerrottu olevan yhteinen lapsi. Lisäksi on spekuloitu sitä, esiintyykö presidentti helmikuussa Sotshin olympialaisten avajaisissa uusi kumppani rinnallaan.

Putinin edustaja Dmitri Peskov on tyrmännyt huhut, joiden mukaan Putin menisi uudelleen naimisiin.

– Putinilla ei ole suunnitelmia avioitua uudelleen, vaan hän jatkossakin omistautuu velvollisuuksilleen Venäjän presidenttinä, totesi Peskov The Guardianin mukaan.

Putinin yksityiselämästä tihkunee jatkossakin vain vähän tietoa. Yhtenä syynä tähän lienee se, etteivät venäläistiedotusvälineet halua riskeerata aiheen kanssa.

Esimerkiksi tabloidilehti Moskovski Korrespondent suljettiin vuonna 2008 pian sen jälkeen, kun lehti väitti presidentin suunnittelevan häitä olympiavoimistelija Kabajevan kanssa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.