Mainos

Purina ONE -testiryhmähaku on päättynyt – Onnea valituille!

Nyt sinulla ja lemmikilläsi on mahdollisuus osallistua Purina ONE -testiryhmään, jossa kissasi tai koirasi pääsee testaamaan kolmen viikon ajan erilaisiin elämän­tilanteisiin ja -vaiheisiin soveltuvia Purina ONE -sarjan ruokia: huomaa näkyvät muutokset lemmikkisi kunnossa ja raportoi niistä meille!

Purina etsi innokkaita kissan- ja koiranomistajia testaamaan Purina ONE -ruokaa kolmen viikon ajan.

Hakuaika päättyi sunnuntaina 31. maaliskuuta 2013. Testiryhmään valitaan 100 kissaa ja 50 koiraa. Testiryhmään valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti testiryhmään valinnasta. Testiaika on 8.4.–30.4.2013.

Testiryhmä on nyt antanut arvionsa tuotteista – käy lukemassa tulokset täältä!

Purina ONE kolmen viikon testi

Tarjoa lemmikillesi ainoastaan Purina ONEa kolmen viikon ajan, ja näe muutokset lemmikkisi kunnossa. Testiryhmään valitut sitoutuvat raportoimaan tuloksista viikon välein kolmen viikon ajan.

Testattavat tuotteet

Koirille: Purina ONE Lammas & Riisi 3 kg, täysravinto joka sopii 1–7-vuotiaille koirille tai Purina ONE Sensitive 3 kg, täysravinto koirille, joilla on joko herkkä iho tai ruoansulatusjärjestelmä.

Kissoille: Purina ONE Adult Kanaa ja kokojyväviljaa 800g – täysravinto yli 1-vuotiaille kissoille tai Purina ONE Urinary Care 800g, joka auttaa pitämään virtsatiet kunnossa ja edistää niiden hyvinvointia.

Tutustu tuotteisiin osoitteessa: www.purina-one.fi

Tutustu testiryhmän sääntöihin ja rekisteriselosteeseen.

Testiryhmään haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille! Testiryhmään valituille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse.

Artikkelin tarjoaa: PURINA

Kuvat: PURINA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja