Puolustuskokouksessa pokémoneja jahdannut norjalaispoliitikko: "Toiset keskittyvät paremmin, jos samalla voi tehdä jotain aivotonta"

Norjalaispoliitikko jäi kiinni Pokemon Go:n pelaamisesta kesken kokouksen 0:42

Vasemmistojohtaja Trine Skei Grande pelasi VG-lehden mukaan Pokémon Go -peliä kesken parlamentin ulko- ja puolustuspolitiikan suunnitelmien kuulemisen.

Grandenin pelaaminen on herättänyt kipakoita kommentteja muun muassa sosiaalisessa mediassa.

VG tavoitti Granden tekstiviestitse, hänen ollessaan edelleen ulko- ja puolustuspolitiikan kuulemisessa.

– Istun täällä ja vastaan teille tekstiviestillä – se vaatii keskittymistä. Pitäisikö minun teidän mielestänne jättää vastaamatta?, Grande kirjoittaa VG:lle.

Hetken kuluttua Grande viestittää uudelleen, laajentaen vastaustaan.

– En tee sitä enää (pelaa Pokémon Go -peliä). Toiset meistä keskittyvät paremmin, jos samalla voi tehdä jotain aivotonta. Emme ole kaikki samanlaisia. Norjalaisesta puolustuskapasiteetista on noussut tänään sensaatiomaisempiakin asioita kuin tämä, Grande kirjoittaa viestissään.

Poliitikko Øyvind Halleraker istui Granden vieressä tämän pelatessa Pokémon Go -peliä. Halleraker ei kommentoinut Granden pelaamista istunnon aikana.

– Luulen, että hänen täytyy vastata itse itsensä puolesta, Halleraker sanoo VG:lle.

– Puhuimme tänään tärkeistä asioista kuulemisen aikana. Oletan, että Skei Grande kuunteli tarkkaavaisesti, vaikka pelasikin samaan aikaan Pokémon Go:ta, Halleraker kuitenkin jatkaa. 

Lue myös:

    Uusimmat