Mainos

Norjan pääministeri jäi nolosti kiinni: Pelasi Pokémon Go’ta kesken parlamentin istunnon

Norjan pääministeri Erna Solberg ei malttanut olla hautomatta muniaan kesken työtehtäviensä, kertoo The Guardian.

Norjan parlamentissa oli käynnissä väittely, kun pääministeri päätti tarkistaa lähimpien pokémonien sijainnin älypuhelimestaan.

Harmikseen pääministerin toimista ehdittiin kuitenkin napata hupaisat kuvat. Kuvat on otettu suurkäräjiltä, joka on Norjan kansanedustuslaitos.

Pääministeri Solberg ei ole ensimmäistä kertaa pokémon-jahdissa kesken työpäivänsä. Aiemmin Slovakiassa matkannut pääministeri varasi aikaa Pokémon Go’n pelaamiselle, jotta hän ehtisi hautoa 10 kilometrin muniaan.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun norjalaispoliitikko käyttää työaikaansa pokémonien etsimiseen. Norjan liberaalipuolueen johtaja Trine Skei Grande nähtiin pelaamassa hittipeliä elokuussa Pokémon-manian huippuaikoina tapaamisessa, jossa keskusteltiin kansallisesta turvallisuudesta.

Hupaisaksi pääministerin pelihetkestä tekee se, että pääministerin pelatessa puhettaan piti kuka muukaan kuin Trine Skei Grande.

Myöhemmin Grande twiittasi huvittuneena arvelevansa pääministerin kuulleen mitä Grande oli puheessaan korostanut: naiset voivat tehdä kahta asiaa samaan aikaan. Pääministeri puolestaan kommentoi norjalaismedialle arvelevansa Trinen iloinneen, että pääministeri pelasi kesken puoluejohtajan puheensa.

 

Lähde: The Guardian

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.