Ruotsalaispoliitikko metsästi pokémoneja prinssi Danielin selän takana – somessa rajua ryöpytystä

Ruotsalaispoliitikko Monica Green viihdytti itseään valtiopäivien avajaisissa erikoisella tavalla. 

Poliitikko Monica Green, 56, twiittasi kuvan valtionpäivän juhlallisuuksista eilen tiistaina. Kuva oli kuvakaappaus hänen puhelimensa ruudulta, jossa oli käynnissä Pokémon-peli. 

Loppukesästä ympäri maailman villinneessä pelissä on tarkoitus napata ympäristöstä löytyviä pokémoneja, kehittää niitä ja taistella toisia pelaajia vastaan. 

Monica Greenin twiitistä huomaa, että hän löysi pokémonin valtiopäivien avajaisissa, aivan prinssi Danielin selän takaa samaan aikaan, kun pääministeri Stefan Löfven piti puhetta. 

Greenin twiittiä on kyseenalaistettu ronskisti sosiaalisessa mediassa.

– Minun pomoni ei olisi erityisen vaikuttunut siitä, että kaappaan pokémoneja työajalla, riippumatta siitä, moneenko asiaan sitä pystyy keskittymään samaan aikaan. Ruotsin kansa maksaa hänen palkkansa, ja mieleeni tulee vain yksi sana: Epäkunnioittavaa! eräs kommentoija toruu.

– Istut ja pelaat pelejä töissä? Luuletko tosiaan, että haluan käyttää verorahani siihen? kysyy toinen. 

– Hän ei vaikuta kovinkaan ammattimaiselta, toteaa eräs kommentoija. 

– Hienoa nähdä verorahani toiminnassa! eräs kommentoija ilakoi sarkastiseen sävyyn. 

Green puolustautui kritiikkiin toteamalla esimerkiksi, että hän pystyy keskittymään kahteen asiaan samaan aikaan. 

– Yksikään toimittaja ei soita silloin, kun painamme komitean kanssa töitä myöhään yötä, mutta nyt olenkin kaikkien huulilla. Kun joku tekee jotain odottamatonta, reaktiot voivat olla niin positiivisia kuin negatiivisikin. Positiiviset ihmiset kokivat tämän varmaan silmiä avaavana kuvauksena tästä demokraattisesta työstä, Green kommentoi Expressenille

Lue myös:

    Uusimmat