Puolivuotias vauva selvisi 50 päivän taistelusta koronavirusta vastaan Italiassa – pormestari ylistää: "Tänään meillä on syy hymyillä"

Italialainen puolivuotias Leonardo parantui koronaviruksesta ja pääsi kotiin. Aiheesta kertoo muun muassa 7 News -sivusto.

Puolivuotias Leonardo-vauva on noussut Italiassa toivon symboliksi, sillä hän parantui koronaviruksesta oltuaan sairaalassa 50 päivää. Hiljattain poika pääsi takaisin kotiin.

Corbettan pormestari Marco Ballarini totesi Leonardon antaneen kasvot toivolle. Hän kiitteli poikaa siitä, että tämä on auttanut nostamaan mielialaa paikallisten keskuudessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tänään meillä on syy olla onnellisia ja hymyillä, tuntea miten olemme osa yhteisöä, hän sanoi.

– Kiitos, Leo ja kiitos vanhemmillesi, jotka eivät koskaan luovuttaneet. He toivat kesän kaikkien Corbettan asukkaiden sydämiin.

Huoli piinasi äitiä

Pojan äiti kertoi paikalliselle medialle, että hän tiesi poikansa olevan sairas, kun Leonardolle nousi kuume ja hänen sydämensä alkoi hakata lujempaa. Lisäksi naisen aviomiehen kollegalla oli todettu koronavirus.

Leonardoa hoidettiin sairaalassa. Pojan äiti kertoi paikalliselle medialle ollessaan hyvin huolissaan koko ajan, etenkin öisin. 

– En toivo samaa kenellekään toiselle äidille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja