Mainos

Puolangalla uhkaava tulipalo

Myöhään eilen syttyi Puolangalla vastaanottoasuntola tuleen. Palomestari Risto Mannisen mukaan parikymmentä palomiestä jatkaa raivaustöitä pitkälle aamuun. Tulipalossa on tuhoutunut kokonaan noin puolet kuuden asunnon rivitalosta. Asuntolaan sosiaalisin perustein sijoitetut asukkaat eivät ole loukkaantuneet, eikä palo ole myöskään vaatinut ihmisuhreja.

Puolanka

Puolangan kunnan vastaanottoasuntolana toimivassa rivitalossa syttyi uhkaava tulipalo Puolangalla myöhään eilen. Sammustyöt jatkuivat kiivaana vielä perjantain vaihtuessa lauantaiksi. Puolangan palokunnan mukaan palo ei ole vaatinut uhreja, vaan kaikki asuntolan asukkaat pääsivät nopeasti asuntolasta ulos. Sammutustöihin hälytettiin palokunnan yksiköitä Puolangalta ja naapurikunnista. Kajaanin aluehälytyskeskus sai tiedon palosta hieman ennen iltakymmentä. Kuuden huoneiston asuntolaan on majoitettu asukkaat sosiaalisin perustein.

Tahallaan sytytetty

Poliisin mukaan palo on tahallaan sytytetty, ja vahinkojen suuruuden vuoksi puhutaan "törkeästä tuhotyöstä". -Olemme ottaneet epäiltyinä kiinni kaksi miestä, ja alustavien tietojen mukaan toinen heistä on sytyttäjä, ylikonstaapeli Antti Ervasti Puolangan poliisista kertoi palopaikalta myöhään eilen. Ervastin mukaan syynä palon sytyttämiseen on ollut kahden miehen jo useamman viikon jatkunut ryyppyputki ja sitä seurannut riita. Riidan päätteeksi toinen miehistä oli jäänyt huoneistoon yksin ja sytyttänyt suutuspäissään tavaransa palamaan.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.