Punaisia kortteja, VAR-hylkäyksiä ja hattutemppu – Chelsea voitti käsittämättömän paikallisottelun

Chelsea voitti Tottenhamin tapahtumarikkaassa ottelussa maanantai-iltana. Katso tapahtumat tästä.

Jalkapallon miesten Englannin Valioliigassa Chelsea tarjoili maanantai-iltana Tottenhamille liigakauden ensimmäisen tappion. Chelsea kaatoi isäntäjoukkue Tottenhamin maalein 4–1.

Ottelua leimasi sarja kiisteltyjä käänteitä, joihin lukeutuivat muun muassa Tottenhamin Cristian Romeron ja Destiny Udogien saamat punaiset kortit. Tämän lisäksi ottelussa nähtiin peräti neljä VARin hylkämää maalia, kun Chelsean Raheem Sterlingin ja Moises Caicedon sekä Tottenhamin Heung-min Sonin ja Eric Dierin osumat hylättiin.

Dejan Kulusevski vei Tottenhamin varhaiseen johtoon, mutta Romeron virhe johti Cole Palmerin tasoitusmaaliin rangaistuspotkusta.

Chelsea hurjasteli lopulta voittoon Nicolas Jacksonin hattutempun siivittämänä. Ensimmäisen maalinsa Jackson teki 75. peliminuutilla, kun taas kaksi jälkimmäistä syntyivät ottelun lisäajalla.

Tottenham on sarjataulukossa toisena 26 pisteellä ja vain pisteen päässä liigaykkösestä Manchester Citystä. Chelsea on netonnut alkukauden aikana 15 pistettä ja on kymmenes.

Lue myös:

    Uusimmat