Arsenalille jälleen odottamaton tappio – lontoolaisjätti vaikeuksissa Valioliigan kärkitaistelussa

Jalkapallon Englannin Valioliigan kihelmöivä kärkitaisto sai jälleen uutta vaihdetta, kun Arsenal hukkasi sauman nousta liigakärkeen. Lontoolaisjoukkueiden kohtaamisessa uudenvuodenaattona kotijoukkue Fulham oli parempi 2–1, ja Arsenalin voitoton putki liigassa venähti jo kolmen ottelun mittaiseksi. Kaksi viimeisintä on tuonut tappion.

Arsenal sai mainion alun otteluun, kun Bukayo Saka iski johtomaalin 5. minuutilla. Fulham kampesi tasoihin 29. minuutilla Raul Jimenezin toimesta, ja kotiyleisön ykkössankariksi nousi Bobby De Cordova-Reid 59. minuutin maalillaan.

Päivän toisessa ottelussa Tottenham kaatoi kotonaan Bournemouthin 3–1. Tottenhamille osui alkuvaiheissa Pape Sarr, ja toisella puoliajalla kotijoukkueelle maalasivat Son Heung-min ja Richarlison 3–0. Bournemouthin maalin teki Alex Scott.

Liverpool vaihtaa vuotta liigan kärjessä 42 pisteellään. Ottelun enemmän pelannut Aston Villa on samassa pistemäärässä. Manchester City ja Arsenal ovat kahden pisteen päässä, mutta Cityllä on ottelu vähemmän pelattuna. Tottenham on viidentenä, kolmen pisteen päässä kärjestä.