Liverpool kaatoi kriisiseura Tottenhamin – kymmenes peli ilman tappioita

Jalkapallon Englannin Valioliigan sarjakärki Liverpool jatkoi tappiotonta kauttaan, kun se kaatoi kriisijoukkue Tottenhamin kotonaan 2-1 numeroin.

Tottenham tarjoili kylmää vettä Liverpoolin niskaan ottelun ensimmäisellä minuutilla, kun Harry Kane viimeisteli Heung-Min Sonin tolppalaukauksen paluupallosta avausosuman. Kane nousi tasoihin maalipörssissä Teemu Pukin kanssa. Maalisyöttöjä suomalaisella on kuitenkin yksi enemmän.

Jordan Henderson tasoitti ottelun toisen jakson alkupuolella loistokkaan nostosyötön jälkeen. Tottenhamin laitapuolustaja Serge Aurier kaatoi boksissa Sadio Manén vartti ennen varsinaisen peliajan päättymistä ja Mohamed Salah viimeisteli pilkulta kauden viidennen osumansa.

Voitto oli Liverpoolille kauden yhdeksäs kymmenessä ottelussa ja se jatkaa Valioliigan kärjessä kuuden pisteen erolla Manchester Cityyn. Sen ainoa pistemenetys tuli viime kierroksella, kun se pelasi tasan Manchester Unitedin kanssa. Viime kaudella Mestarien liigan finaalissakin nähty Tottenham on sarjassa kymmenentenä. Se on pelannut kolme ottelua ilman voittoa.