Punainen väri korostaa vaaleaa hipiää upeasti – ota mallia tähdiltä!

Keinorusketuksen rinnalle on viime aikoina noussut vastakohtainen ilmiö: erityisen vaaleaa ihoa ihaillaan tätä nykyä ympäri maailmaa. Poimi vinkit siihen, kuinka voit korostaa upeaa vaaleaa hipiääsi valitsemasi yllesi oikeanvärisiä asuja!

Punaisen värin valitseminen on mitä oivallisin keino korostaa upeaa vaaleaa ihoa. Sen sijaan, että tukeutuisi itseruskettaviin tuotteisiin muuttaakseen hipiänsä päivettyneeksi, voi tänä keväänä ottaa rohkeasti mallia siitä, kuinka tähdet maailmalla säteilevät kirkkaanpunaisessa.

Erityisesti kirkkaimmat punaiset värit ovat omiaan korostamaan vaaleaa hipiää. Tähtien esimerkin mukaisesti rohkea ja vartalostaan ylpeä nainen voi valita ylleen ylvästä kirkkaanpunaista.

Punaisen iltapuvun ei tarvitse olla leikkaukseltaan tai malliltaan erikoinen, jotta asukokonaisuus tekee vaikutuksen. Punainen väri itsessään on niin näyttävä, ettei punainen asu kaipaa rinnalleen välttämättä mitään asusteitakaan.

Viininpunainen on väri, joka sekä korostaa vaaleaa ihoa että antaa kantajastaan arvokkaan vaikutelman. Kun tilaisuus on erityisen tärkeä, ovat tähdet maailmallakin valinneet ylleen nimenomaan viininpunaista.

Lue myös:

AVA/Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat