Puljujärvi pursuaa täysin uutta itseluottamusta – myöntää avoimesti mistä NHL-uran alkuvaikeudet johtuivat

Puljujärvi: Fysiikka kehittynyt, pelikirja paremmin hallussa 4:38

Edmonton Jesse Puljujärvi lähtee hyvällä itseluottamuksella kolmanteen NHL-kauteensa. Puljujärvi muistelee MTV Sportin haastattelussa myös NHL-uransa alkutaipaleita. 

Jesse Puljujärvi on pelannut kahden kauden aikana 93 NHL-ottelua Edmonton Oilersin paidassa. Hän on tehnyt tehot 13+15=28. 

Puljujärvi kertoi MTV Sportin haastattelussa olevansa tyytyväinen harjoituspeleihin. 

– Pari maalia olen saanut tehtyä ja hyvällä itseluottamuksella olen pystynyt pelaamaan, on ollut kiva pelata. Haluaisin itselleni hyvän vakiopaikan ja nousta sen kautta voittavaksi pelaajaksi, Puljujärvi totesi. 

– Alla on pitkä kesä, ja pääsin painamaan neljä kuukautta hommia. Edmonton on nyt tuttu paikka, ja tiedän mitä peli on. Pelikirjahommat on paremmin hallussa. 

Varsinkin Puljujärven ensimmäinen kausi NHL:ssä oli vaikea. Hän muistutti, että alla oli polvileikkaus, joka jarrutti valmistautumista ensimmäiselle harjoitusleirille.

– En ollut riittävän hyvässä kunnossa. Se tuli sitten aika kovasti päälle, kun huomasin, ettei vaan riitä, Puljujärvi totesi.

Katso koko pitkä MTV:n NHL-erikoislähetys alta. Ylälaidan videolla Puljujärven kommentit ja studiokeskustelu hänen tilanteestaan.

NHL-erikoislähetys: Valtavat odotukset huimaan suomalaiskauteen 1:03:30

Lue myös:

    Uusimmat