Jesse Puljujärvi on ollut jo nyt hirveässä vireessä – tähtihyökkääjä paljastaa, mitä taustalla on tapahtunut

2:29
Videolla Jesse Puljujärven haastattelu uuden liigakauden alta.

Jesse Puljujärvi on jälleen kerran katseiden kohteena, kun uusi SM-liigakausi alkaa ensi viikolla. Tätä ennen 22-vuotias hyökkääjä on ollut jo hirmuisessa vireessä. Mitä taustalla on tapahtunut?

Puljujärvi palasi vuosi sitten takaisin Suomeen, kun hän päätti jättää Edmonton Oilersin organisaation. Puljujärveä oli heitelty NHL:n ja AHL:n välillä, eikä hän pystynyt vakiinnuttamaan asemaansa Pohjois-Amerikassa.

Uusi tuleminen lähti lupaavasti käyntiin, kun Puljujärvi loisti liigakaukaloissa. 56 runkosarjaottelussa hänelle merkattiin tehot 24+29=53.

Vauhti ei ole hyytynyt. Puljujärvi on paukuttanut hurjaa jälkeä niin alkusyksyn harjoitusotteluissa kuin uudessa 3v3 Super Series -sarjassa. Parhaimmillaan nuori hyökkääjä tykitti kahteen päivään 10 tehopistettä.

– Kun korona-aika tuli, harjoittelin kovaa ja toivoin, että pystyisin kehittymään pelaajana. Sama on jatkunut, kun pääsimme jäälle. Meillä on ollut hyvä intensiteetti päällä. Olen saanut peleissä itsestäni parhaan irti. Sitä kautta on tullut pisteitä ja peli on kulkenut hyvin, Puljujärvi miettii C Moren liigaennakkolähetyksessä.

Odotusarvoisesti Puljujärvi on jopa koko SM-liigan suurin tähti.

Hän ei tästä hätkähdä.

– Haluan kehittyä monipuolisemmaksi ja paremmaksi pelaajaksi. Sitä tässä tavoitellaan. Kun annetaan paikka, niin antaa mennä vain. Haluan olla koko ajan parempi. Peli tuo, mitä se tuo, Puljujärvi pohtii.

Puljujärvi on into piukeana. Uusi SM-liigakausi käynnistyy ensi viikolla, pitkän tauon jälkeen.

– Koko Kärppä-joukkue haluaa päästä jo irti, Puljujärvi sanoo malttamattomana. 

– Pyrimme pelaamaan entistä aggressiivisemmin kuin viime vuonna. Luistelu korostuu ja toivottavasti lopputulos on se, että pystymme pelaamaan viihdyttävää lätkää. Haluamme tuoda faneille iloa. Uskon, että Kärpät pelaa vauhdikasta jääkiekkoa, Puljujärvi sanoo siitä, mitä hänen joukkueeltaan voi odottaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja