Pubin omistaja nukkui yönsä lattialla humalaisen asiakkaan unohtaman koiran seurana – asiakas ei siltikään antanut viittä tähteä

Skottipubin omistaja keräsi kehuja toiminnastaan huolehdittuaan humalaisen asiakkaan taakseen jättämästä koirasta. Siitä huolimatta pubi sai asiakkaalta vain neljä tähteä.

Skotlantilaisen The Dreadnought -pubin omistaja paljasti sunnuntaina nukkuneensa pubin lattialla humalaisen asiakkaan paikalle jättämän koiran seurana.

Koira pääsi lopulta takaisin omistajansa luo, mutta asiakas ei osoittanut koirasta huolehtineelle pubin omistajalle kiitollisuuttaan. Asiakas antoi pubille nimittäin vain neljän tähden arvosanan syyttäen "liian kylmää" merlotia.

"Kun vaimosi haluaa tietää, mikset tullut kotiin viime yönä..."

Pubin omistaja julkaisi Facebookissa itsestään makaamassa lattialla koiran seurassa.

Saatetekstissä mies kertoi seuraavaa: "Kun vaimosi haluaa tietää, mikset tullut kotiin viime yönä, ja sinun täytyy tuottaa todisteita tukemaan epäuskottavaa väitettäsi siitä, että yksi asiakkaistasi unohti ottaa koiransa mukaansa. Molemmat ovat nyt onnellisesti päässeet takaisin omistajilleen."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Päivitys aiheutti luonnollisesti innostuneen vastaanoton, ja moni kehui miestä tämän toiminnasta. Omistaja vastasi päivityksen kommenteissa yleisimpiin kysymyksiin:

"1. Kyllä, joku oikeasti unohti koiransa, ja me molemmat koisasimme pubissa.

2. Kyllä, se on aluspaita. Toisinaan käytän aluspaitaa, kun on kylmä. Kukaan ei pilkkaa John McClanen hihatonta t-paitaa.

3. Tuo en ole minä krapulaisena. Olin selvin päin. Tuolta minä vain näytän aamuisin.

Toivottavasti tämä auttaa. Koira oli todella kiltti muuten, enkä ikinä kuullut sen nimeä."

Mies myös selittää, ettei vienyt koiraa kotiinsa kissojensa vuoksi, mutta myös siksi, että kotona ollut tytär ei olisi enää suostunut luopumaan koirasta, jos olisi sen nähnyt.

"Minä vahdin koiraasi koko yön"

Omistaja kuitenkin paljasti myöhemmin Twitterissä erään epäkohdan. Miehen mukaan koiran omistaja oli nimittäin antanut pubille arvosanaksi vain neljä tähteä, koska merlot oli "liian kylmää".

"Se känninen nainen, joka unohti koiransa lauantai-iltana antoi meille juuri 4 tähden arvostelun. Hetkonen, minä vahdin koiraasi koko yön. Merlot liian kylmää, ilmeisesti", mies twiittasi. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Myöhemmin mies kuitenkin palasi nöyremmällä asenteella ja kuittasi twiittinsä huvittavana anekdoottina. Mies myös huomautti, että kyseessä oli koiran kahden omistajan ymmärrettävä virhe, josta he olivat hyvin pahoillaan.


Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä


***

1:12

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja