Prinssi William paljasti urheilulajin, jossa hän ei pysty päihittämään herttuatar Catherinea

Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana 0:25
Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana vuonna 2018

Prinssi William on paljastanut lajin, jossa hänellä ei ole saumaa päihittää vaimoaan.

Prinssi William ja herttuatar Catherine tunnetaan intohimostaan urheilua kohtaan, ja heidän tiedetään osallistuvan säännöllisesti erilaisiin urheilutapahtumiin.

Historiaan mahtuu myös hetkiä, kun herttuapari on ottanut toisistaan mittaa esimerkiksi lohikäärmeveneillä meloen ja kilpaa juosten.

On kuitenkin yksi urheilulaji, jossa prinssi William ei Hello!:n mukaan onnistu päihittämään vaimoaan: tennis.

Herttuatar tunnetaan lahjakkaana tennispelaajana, joka on hionut taitojaan Lontoossa sijaitsevalla The Hurlingham Club -yksityisseurassa.

Hellon!:n mukaan myös australialainen tennislegenda Rod Laver voi taata herttuattaren kilpailuhenkisyyden etenkin aviomiestään vastaan pelatessaan. Lehden tietojen mukaan William oli itse kertonut Laverille, ettei pysty päihittämään vaimoaan tenniksessä.

Herttuaparin kesä on ollut urheilutapahtumien täyteinen. He valmistautuvat parhaillaan osallistumaan ensi viikolla Isossa-Britanniassa järjestettäviin Kansainyhteisön kisoihin.

Englannin kielessä Commonwealth Games -nimellä kutsuttu tapahtuma tituleeraa itseään Iso-Britannian suurimmaksi urheilutapahtumaksi sitten kymmenen vuoden takaisten Lontoon olympialaisten.

William ja Catherine edustivat taannoin myös muun muassa Wimbledonin tennisturnauksessa, jonka kuvataan olevan yksi heidän suosikkikesätapahtumistaan.

Lue myös:

    Uusimmat