Mike Tindall paljasti yllättävän lajin, joka herättää prinsessa Catherinen kilpailuhenkisyyden: "Olen nähnyt hänen pelaavan"

Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana 0:25
Katso myös: Tällaisissa tyyleissä Catherine edusti raskauden aikana

Prinsessa Catherine, prinssi William ja prinsessa Anne vierailivat Mike Tindallin podcastissa.

Prinssi William, prinsessa Catherine ja prinsessa Anne vierailivat hiljattain Annen vävyn, ex-rugbypelaaja Mike Tindallin ja tämän juontajakollegoiden isännöimmässä The Good, The Bad & The Rugby -podcastissa. Podcast-jaksossa juteltiin muun muassa urheilusta, jolloin keskustelu kääntyi prinsessa Catherinen kilpailuhenkisyyteen, kertoo Entertainment News.

Kysyessään Catherinelta tämän urheilullisuudesta Tindall heitti ilmoille huvittavan kommentin.

En aio sanoa, että olet äärimmäisen kilpailukykyinen... mutta..., hän aloitti.

Catherine vastasi huvittuneena sanoen, ettei ole lainkaan kilpailuhenkinen.

 Olen nähnyt hänen pelaavan beer pongia! Tindall laukoi vasta-argumentiksi. 

Beer pongissa suorakaiteen muotoiselle pöydälle asetetaan muovimukeja kumpaankin päähän kolmiomuodostelmaan ja mukit täytetään juomalla, useimmiten oluella. Pelissä kaksi joukkuetta tai kisaajaa pelaa toisiaan vastaan heittäen vuorotellen pingispalloa vastakkaiseen päätyyn toisen joukkueen mukeihin. Tarkoituksena on saada tähdättyä pallo suoraan mukiin.

Podcast-jaksossa Catherine paljasti myös, että kun hän ja prinssi William ottavat toisistaan mittaa jossakin urheilulajissa, muuttuvat pelit usein hyvin kilpailullisiksi.

 En usko, että me kaksi olemme onnistuneet pelaamaan loppuun yhtäkään tennisottelua. Siitä tulee henkinen kamppailu meidän välillämme, hän kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat