Näin kuningatar Elisabet osallistuu kuuluisiin Ascotin laukkakisoihin – lapsenlapsi paljasti hauskan yksityiskohdan

Kuningatar Elisabet palasi julkisuuteen – edusti harvinaisen iloisena ja pirteänä 0:20
Katso video! Kuningatar on nähty viime aikoina edustamassa varsin pirteänä!

Kuningatar Elisabet osallistuu Ascotin laukkakisoihin omalta kotisohvaltaan.

Kuningatar Elisabet  osallistuu tänä vuonna Ascotin laukkakisoihin mukavasti kotisohvaltaan, uutisoi Hello-lehti.

96-vuotias monarkki on innokas ratsastaja ja hevosurheilun ystävä. Royal Ascot -hevostapahtuma kuuluu kuningattaren vuoden kohokohtiin. Tänä vuonna kuitenkin kuningatar on estynyt saapumaan paikalle huhuttujen terveysvaivojen vuoksi.

Hello-lehden mukaan prinsessa Annen tytär Zara Tindall oli paljastanut isoäitinsä nauttivan laukkakisoista kotonaan ja oli kommentoinut hauskasti.

– Kuningatar katsoo laukkakisoja televisiosta. Hän istuu sohvallaan mukavissa vaatteissa ja hän keskittyy kisoihin, Tindall oli sanonut.

Lehtitietojen mukaan on kuitenkin toiveita, että kuningatar nähtäisiin paikan päällä tapahtumassa, jonne on vain noin vartin matka Windsorin linnasta. Kuningattaren hevosia nähdään kisoissa ennen tapahtumassa päättymistä, joten mikäli monarkin vointi sallii, niin hänet saatetaan nähdä luovuttamassa palkintoa Gold Cupin voittajalle.

Muita kuninkaallisen perheen jäseniä on nähty edustamassa tämän vuotisessa tapahtumassa. Prinssi Charles oli paikalla yhdessä herttuatar Camillan kanssa. Niin ikään prinsessa Anne, sekä prinsessa Beatrice ovat laukkakisan vakiokävijöitä.

Royal Ascot -laukkakilpailu on Britannian suurin vuosittainen hevostapahtuma, johon osallistuu kuninkaallista perhettä, sekä brittieliittiä näyttävissä hatuissa ja asuissaan.



Lue myös:

    Uusimmat