Prinssi William muisteli lapsuuden onnettomuutta, joka jätti hänelle ikuisen arven

Oliko tässä kruunajaisten liikuttavin hetki? Prinssi William vannoi uskollisuutta isälleen kuningas Charlesille 1:41
Prinssi William osoitti kunnioitustaan isälleen kuningas Charlesille tämän kruunajaisissa toukokuussa 2023.

Prinssi William vieraili Walesissa tutustumassa merilevän käyttömahdollisuuksiin ja muisteli reissun tuoksinassa myös lapsena hänelle sattunutta golfonnettomuutta. 

Prinssi William, 41, vieraili Walesissa 11. kesäkuuta ja tutustui meressä kasvaneiden kasvien monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin, jotka vaihtelevat ruoasta vaihtoehtoisiin luonnonvaroihin. Walesin prinssi matkusti Cardiffiin junalla. 

Prinssi tapasi yrityksiä, jotka käyttävät merilevää tuotteiden, kuten pikaruokapakkausten, valmistukseen. 

Kensingtonin palatsin mukaan William halusi juhlistaa Walesissa jo saavutettua edistystä ja oppia uusista merileväinnovaatioista, jotka voisivat tukea Walesin merileväteollisuutta saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Notpla-pakkausyrityksen Pierre Paslierin kanssa William muisteli lapsuuden golfonnettomuutta, joka jätti hänelle otsaan arven. Asia tuli mieleen, kun Williamille näytettiin yhtiön merilevästä valmistettua golftiitä.

Hän katseli prototyyppiä, ja kysyin häneltä, pitääkö hän golfista. Hän loukkasi itsensä tunnetusti lapsena, osoitti päätään ja sanoi: "Ei golfia minulle", Paslier kertoi Peoplelle.

William kutsui vammaa aiemmin BBC:n Newsroundin mukaan "Harry Potterin arveksi".

– Kutsun sitä siksi, että se hehkuu joskus ja jotkut ihmiset huomaavat sen – toisinaan taas eivät huomaa sitä ollenkaan. Sain osuman golfmailasta, kun pelasin golfia ystäväni kanssa. Olimme puttausviheriöllä, ja seuraavaksi siellä oli rautaseiska (maila) – ja se tuli tyhjästä ja osui minua päähän, William kertoi BBC Newsroundin mukaan aiemmin. 

Prinssi William ja muu kuninkaallinen perhe valmistautuu juhlistamaan kuningas Charlesin  virallista syntymäpäivää Trooping the Colour -tapahtumassa Lontoossa 15. kesäkuuta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat