Prinssi William ja herttuatar Catherine juhlivat hääpäiväänsä vellovista pettämishuhuista huolimatta – rajut väitteet eivät ole saaneet lisävahvistusta

Prinssi William ja herttuatar Catherine juhlivat kahdeksatta hääpäiväänsä maanantaina 29. huhtikuuta. 

Prinssi William ja herttuatar Catherine saivat toisensa 29. huhtikuuta vuonna 2011 Westminster Abbeyssa. Tänä vuonna pariskunnan hääpäivää varjostivat ikävät ja rajut huhut siitä, että William olisi pettänyt Catherinea tämän ystävän Rose Hanburyn kanssa. 

Huhuilla ei kuitenkaan ole kovinkaan vahvaa katetta, eikä niiden todenperäisyydestä juurikaan ole todisteita. Muutama kuukausi sitten uutisoitiin, että Catherine on vaatinut pariskunnan jäädyttävän välinsä Rose Hanburyn kanssa, joka on kuulunut pariskunnan lähimpään sisäpiiriin. 

Uutinen hämmensi laajasti, sillä Hanbury asuu miehensä kanssa lähellä Catherinen ja Williamin maalla sijaitsevaa asuntoa ja nelikko on tuntunut olevan varsin läheinen keskenään. Uuutisen tullessa ilmi alkoi spekulaatio siitä, sisältyykö tarinaan jotain syvempää, kuten Williamin kielletty lähentyminen Hanburyn kanssa. 

Kensingtonin palatsi tai prinssi William eivät ole kumonneet huhuja julkisesti. Tämä johtuu siitä, ettei kuninkaallisella perheellä muutenkaan ole tapana juurikaan kommentoida sen jäsenten välisiä suhteita. 

Pettämishuhut on koettu laajalti yllättävinä sekä hämmentävinä, sillä William ja Catherine ovat vaikuttaneet koko avioliittonsa ajan olevan varsin onnellinen ja toisilleen sopiva pariskunta. 

Pariskunnan hääpäivänä Kensingtonin palatsi julkaisi sekä Twitter- että Instagram-tilillään hellyttäviä päivityksiä, joissa onniteltiin Williamia ja Catherinea hääpäivästä sekä muisteltiin pariskunnan häitä. 

Williamilla ja Catherinella on kolme lasta: 5-vuotias prinssi George, 3-vuotias prinsessa Charlotte sekä vuoden ikäinen prinssi Louis. Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2003 ja erosi hetkeksi vuonna 2007. Vuonna 2011 pariskunna häitä seurasivat kymmenet miljoonat ihmiset ympäri maailman. 

Lähde: CheatSheet 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja