Kuninkaallispari hämmentävän pettämiskohun keskellä: "William on kuitenkin vain ihminen"

Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa 0:54
Prinssi Williamilla oli vaikeuksia pysytellä hereillä hääkirkossa.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen parisuhteen uskotaan olevan pettämiskriisissä. 

Prinssi Williamin huhutaan pettäneen herttuatar Catherinea. Catherinen kerrottiin hiljattain sulkeneen pariskunnan lähipiiristä entisen hyvän ystävänsä, Rose Hanburyn, ja syyksi on nyt epäilty prinssi Williamin suhdetta Hanburyyn. 

Hanbury ja hänen puolisonsa asuvat lähellä kuninkaallista paria ja ovat olleet näiden hyviä ystäviä. Herttuatar Catherinen päätös sulkea kaksikko pois läheisistä ystävistä on yllättävä. 

– Joulun tienoilla alettiin huhuta, että William oli hiukan liian läheinen Rosen kanssa ja olisi ihastunut tähän, kummankin pariskunnan tuntevat lähteet kertovat.

– Hän on luontaisesti flirttaileva ja kaunis nainen, ja William on kuitenkin vain ihminen.

Lähipiiri ei usko salasuhteeseen, mutta useiden lähteiden mukaan herttuatar Catherinen on oltava todella huolissaan toimiakseen näin jyrkästi. 

Pettämishuhujen myötä esiin ovat nousseet myös kuvat vuodelta 2017, jolloin prinssi William matkusti ystäviensä kanssa Sveitsiin laskettelemaan. Twitterissä julkaistuissa kuvissa prinssi Williamia muistuttava mies pitelee vierasta naista vyötäröltä ja näyttää suutelevan tätä. 

Osa kommentoijista on suhtautunut uutisiin kriittisesti. Epäilijöiden mukaan ei ole todennäköistä, että William koheltaisi parisuhteessaan koettuaan isänsä prinssi Charlesin ja äitinsä prinsessa Dianan suhdesotkut lapsena. 

Lue myös:

    Uusimmat