Prinssi Louis varasti jälleen show'n – ilveili ja tanssi tuolillaan

Prinssi Louis oli taas huomion keskipisteenä tempauksiensa vuoksi. 

Herttuatar Catherinen, 40, ja prinssi Williamin nuorin poika prinssi Louis, 4, oli taas valokeilassa temppuilujensa vuoksi. Hän oli seuraamassa yhdessä vanhempien sisaruksiensa prinssi Georgen, 8, ja prinsessa Charlotten, 7, kanssa Platinum Jubliee Pageantia, joka on osa kuningatar Elisabetin Platinum Jubilee -juhlallisuuksia. 

Prinssi Louisia ei ilmeisemmin juhlallisuudet ja musiikkiesitykset kiinnostaneet, joten hän keksi itselleen viihdykettä. Catherinen nähtiin tiiviisti seuraavan kuopuksensa touhuja, ja hänen nähtiin puhuvan pojalleen tiukasti jotain. Prinssi Louisia ei ilmeisesti hirveästi ätinsä komennot kiinnostaneet, joten hän peitti äidin suun katkaistakseen puheen. Kun Catherine ei luovuttanut, niin Louis näytti kaikille lapsille tuttua elettä niin kutsuttua pitkää nenää, eli hän väänsi peulollaan nenäänsä. 

Louis vaelsi lopulta levottomana isoisänsä prinssi Charlesin luo. Hänet nähtiin myös tanssivan paikallaan, ennen kuin suklaakeksi vei huomion. Prinssi Louis ei välttämättä myöskään ole vielä kovinkaan kokenut lukija, mutta hänen nähtiin selailevan keskittyneesti tapahtuman ohjelmalehtistä. 

Kuningatar Elisabetin Platinum Jubilee -viikonloppu päättyi sunnuntaina. Prinssi Louis oli perheineen seuraamassa Platinum Jubilee Pageantia 5. kesäkuuta lähellä Buckinghamin palatsia. Show'ssa oli yli 5 000 ihmistä eri puolilta Britanniaa, ja tapahtumassa yhdistettiin katutaidetta, musiikkia, nukkeja, karnevaalia ja pukuja juhlistamaan kuningattaren hallitusta sekä kunnioittamaan ihmisten ja yhteisöjen kollektiivista palvelua kaikkialla Yhdistyneessä Kuningaskunnassa.

Juttua muokattu 28.6. kello 11:00: Sanonta blow rasperry käännetty päristelyksi.

Lue myös:

    Uusimmat