Yllättävä tieto julki – prinssi George ja prinsessa Charlotte tapasivat Archien ensimmäistä kertaa äskettäin

Prinssi George ja prinsessa Charlotte saivat tavata uuden serkkunsa Archien ensimmäistä kertaa vasta hiljattain. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat esikoisensa Archie Harrison Mountbatten-Windsorin 6. toukokuuta. Pienokainen kastettiin heinäkuun alussa herttuaparin lähimpien henkilöiden läsnäollessa, yksityisesti järjestetyssä seremoniassa. 

Kaksikko, joka kuitenkin joutui odottamaan melko pitkään uuden kuninkaallisen tapaamista, olivat Harryn veljen prinssi Williamin lapset: kuusivuotias prinssi George, nelivuotias prinssi Charlotte sekä vuoden ikäinen prinssi Louis. Kuninkaallisten lähteiden mukaan kuninkaalliset sisarukset tapasivat Archien ensimmäistä kertaa muutama viikko sitten järjestetyssä poolo-ottelussa. 

Pienet kuninkaalliset nähtiin tuolloin leikkimässä kentän laitamilla äitinsä herttuatar Catherinen vierellä, joka jakoi huomiotaan herttuatar Meghanin sylissä olleelle Archie-vauvalle. 

– Oli mielenkiintoista, että tuo poolo-ottelu oli itseasiassa ensimmäinen kerta kun Charlotte ja George tapasivat oikeasti Archien. He eivät olleet tavanneet häntä kahteen kuukauteen, joten tuo poolo-ottelu oli ihastuttava, The Sunin kuninkaallistoimittaja Emily Andrews kertoo. 

Williamin ja Catherinen tiedetään vierailleen Meghanin ja Harryn luona katsomassa vastasyntynyttä Archieta toukokuussa, mutta herttuapari ei tuolloin ottanut lapsiaan mukaan. 

Archie nukahteli äitinsä sylissä ja pieni prinssi Louis taas naurattia Meghania pukemalla kasvoilleen äitinsä Catherinen aurinkolasit. Georgen ja Charlotten nähtiin pelaavan keskenään jalkapalloa nurmikolla. 

Lähde: Yahoo! News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja