Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin joulukorttikuva photoshopattiin – herttuattaren ystävä ärähti brittimedialle: "Näköjään kampanjanne ystävääni vastaan jatkuu"

Meghan ja Harry eivät kestä brittilehdistön painetta – muuttavatko kuninkaalliset Yhdysvaltoihin? 8:39
Meghan ja Harry eivät kestä brittilehdistön painetta – muuttavatko kuninkaalliset Yhdysvaltoihin?

Herttuatar Meghanin ystävä tyrmää 

Maanantaina 23. joulukuuta Sussexin herttuapari prinssi Harry ja herttuatar Meghan julkaisivat joulukuvansa pienen, toukokuussa syntyneen poikansa Archie Harrisonin kanssa. Kuva sai osakseen välittömästi kritiikkiä siitä, että sitä on editoitu. Muun muassa The Daily Mail julkaisi artikkelin, jossa ihmeteltiin kuvaa, jossa herttuatar Meghanin kasvot ovat tarkat mutta prinssi Harryn eivät. 

Kuvan kuninkaallisesta kolmikosta on ottanut herttuatar Meghanin ystävä Janina Gavankar, joka tyrmäsi spekulaatiot kuvasta Twitter-tilillään keskiviikkona 25. joulukuuta.

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen niin ylpeä siitä, että sain ottaa joulukuvan yhdestä parhaista ystävistäni ja hänen perheestään. Tässä on alkuperäinen, joka lähetettiin eteenpäin, Gavankar kirjoitti päivityksessään. 

– Ja tiedoksi The Daily Mailille, näköjään kampanjanne ystävääni vastaan jatkuu. Hieno photoshoppaus minun ei-photoshopatusta kuvastani. Nyt voisimmeko kaikki palata joulun henkeen ilkeyden sijaan. 

Meghan ja Harry ilmoittivat lokakuussa aloittavansa oikeustoimet Mail on Sunday -lehteä vastaan, joka julkaisi vuoden 2019 helmikuussa Meghanin henkilökohtaisen ja luottamuksellisen kirjeen isälleen Thomas Marklelle. Meghan oli lähettänyt kirjeen isälleen elokuussa 2018 ja ilmaisi siinä huolensa muun muassa kaksikon kivikkoisesta suhteesta ja isänsä terveydentilasta. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat