Herttuatar Meghan ja prinssi Harry viittasivat ensimmäistä kertaa julkisesti tulevaan pienokaiseensa – fanit hullaantuivat

Herttuatar Meghan vihjaili lasketusta ajasta 1:15
Herttuatar Meghan vihjaili lasketusta ajastaan

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry viittasivat tulevaan pienokaiseensa tuoreimmassa Instagram-päivityksessään. 

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat esikoistaan, jonka on määrä syntyä huhti-toukokuun vaihteen tienoilla. Pari meni naimisiin näyttävin menoin St. Georgen kappelissa 19. toukokuuta 2018. 

Maanantaina 15. huhtikuuta Sussexin herttuapari hullaannutti uuden Instagram-tilinsä seuraajia viittaamalla ensimmäistä kertaa julkisuudessa "vauva Sussexiin". Meghan ja Harry kiittivät päivityksessään fanejaan siitä, että he ovat mieluummin tukeneet hyväntekeväisyysjärjestöjä kuin lähettäneet pariskunnan tulevalle pienokaiselle lahjoja. 

– Oli se sitten viiden tai tuhannen punnan panos, vapaaehtoistyöhön tarjoutumista tai sanan levittämistä, olet tehnyt osuutesi. Ja Sussexin herttuan ja herttuattaren (sekä vauva Sussexin) puolesta kiitämme teitä erittäin paljon, päivityksessä luki. 

Useat fanit ovat kommentoineet kuninkaallisen parin päivitystä. Monet myöntävät luulleensa ensin, että kyseessä oli ilmoitus siitä, että Meghanin synnytys on käynnistynyt. 

– Ahdistun joka kerta kun postaatte jotain, koska luulen että kyseessä on vauvauutisia, eräs seuraajista kommentoi. 

Kensingtonin palatsi ilmoitti hiljattain, että Meghan ja Harry haluavat pitää esikoisensa syntymän yksityisenä. Vauvan synnyttyä pari haluaa juhlia tapahtumaa ensin perheensä kesken, ennen uutisen jakamista maailmalle. 

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat