Prinssi Harrya syytetään tekopyhyydestä – luonnonsuojelua painottava prinssi lensi jälleen yksityiskoneella: "Harry ohjeistaa muuta maailmaa, muttei toimi itse samoin"

2:44
Prinssi Harry vertasi elämää hovissa eläintarhaan ja Truman show'hun.

Prinssi Harryn sanat ja teot eivät aina kohtaa.

Prinssi Harry teki aikaisemmin tällä viikolla ensimmäisen julkisen esiintymisensä ottamalla osaa hyväntekeväisyyttä tukeneeseen poolo-otteluun Yhdysvaltojen Coloradossa. 

Puheet prinssin tekopyhästä käytöksestä lähtivät liikkeelle kyseisen ottelun jälkeen, kun Harry lensi yksityislentokoneella vaimonsa Meghanin ja pariskunnan lapsien Archien ja Lilibetin luokse Kaliforniaan. Harry on tunnetusti puhunut runsaasti ilmastonmuutoksesta ja luonnonsuojelun tärkeydestä. 

– Tämä näyttäytyy valtavana tekopyhyytenä, mitä tulee hänen puheisiinsa ilmastonmuutoksesta, kommentoi kuninkaalliskirjailija Tom Quinn.

Noin 52 miljoonan euron arvoinen yksityiskone kuuluu tiettävästi Harryn ystävälle, liikemies Marc Ganzille.

– Harry näkee itsensä henkilönä, joka ohjeistaa ja neuvoo koko muuta maailmaa, mutta hänen oma käytöksensä ei ole relevanttia. Se on valtavan sokeaa, Quinn jatkoi. 

Kuten mainittu, prinssi Harry on puhunut runsaasti luonnonsuojelusta. Esimerkiksi viime toukokuussa prinssi avasi Oprah Winfreylleajatuksiaan aiheeseen liittyen.

– Uskon entistä enemmän, että ilmastonmuutos ja mielenterveys ovat kaksi painavinta haastetta, joita kohtaamme, Harry sanoi.

Lisäksi hän puhui myös ilmastonmuutoksen vakavista vaaroista.

– Lapset kasvavat aika masentavassa nykymaailmassa. Asuinpaikastasi riippuen kotimaasi on joko tulessa, joko veden alla, tai taloja tai metsiä raivataan, Harry sanoi.

Lähde: The Sun 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja