Prinssi Harry edusti ensimmäistä kertaa julkisuudessa Lilibetin syntymän jälkeen – takoi poolo-ottelulla miljoonia hyväntekeväisyyteen

1:36
Kuninkaallisasiantuntija analysoi Harryn kulkevan äitinsä jalanjäljissä.

Prinssi Harry teki ensimmäisen julkisen esiintymisensä tyttärensä syntymän jälkeen.

Kohuissa ryvettynyt prinssi Harry teki ensimmäisen julkisen esiintymisen sitten Lilibet-tyttärensä syntymän. Kyseessä oli poolopeli, jonka tuotot lahjoitettiin hyväntekeväisyystapahtumassa. 

Sussexin herttua loisti Coloradossa järjestetyssä ottelussa, kun hän takoi tiimilleen kaksi maalia. Samalla ottelussa kerättiin yli 2,5 miljoonaa puntaa hyväntekeväisyysjärjestö Sentebalelle. Ottelu päättyi 3-0 Harryn tiimin voittoon.

Harry edusti tapahtumassa yksin, sillä hänen vaimonsa herttuatar Meghania ei nähty katsomossa tai kentän laidalla. 

Vaikka kyseessä oli Harryn ensimmäinen julkinen esiintyminen Lilibetin syntymän jälkeen, mediahuomiotta prinssi ei ole suinkaan jäänyt. Viimeisin kohu syntyi Meghanin 40-vuotissyntymäpäivänä julkaistusta videosta, jossa prinssi esitteli jongleeraustaitojaan.

Nykyään prinssi Harry ja Meghan tekevät töitä sekä perustamansa Archewell-järjestön kautta, kuin myös ovat solmineet useita erittäin rahanarvoisia yhteistyösopimuksia kansainvälisten yritysjättien kanssa, joihin lukeutuvat muun muassa Spotify sekä Netflix. 

Prinssi Harryn ja Meghanin välit kuningasperheen kanssa ovat tällä hetkellä varsin hiertyneet, sillä lähteiden mukaan herttuaparin poistuminen kuninkaallisesta elämästä ei sujunut aivan kaikkien mielen mukaan. Puolentoista vuoden aikana uutiset ovatkin vilisseet Meghanin ja Harryn merkittävästi huonontuneista väleistä kuninkaallisen perheen jäsenten kanssa. Lisäpontta spekulaatioille antoi muun muassa parin antama kohuhaastattelu naapurissaan asuvalle juontaja Oprah Winfreylle vuoden 2021 maaliskuussa, jossa pari avasi julkisesti painavia syitään sille, miksi jätti hovin elämän Iso-Britanniassa taakseen. Meghan ei ole vieraillut aviomiehensä kotimaassa sen jälkeen, kun poistui hovista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja