Prinssi Harry ja herttuatar Meghan pelottavassa tilanteessa – kuninkaallisia kuljettanut lentokone teki hätäliikkeen

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan 1:30

Prinssi Harrya ja herttuatar Meghania kuljettanut lentokone joutui peruuttamaan laskeutumisensa.

VIDEO: Herttuatar Meghan on raskaana

Qantas-lentoyhtiön lentokone, joka kuljetti Britannian kuninkaallisparia, joutui keskeyttämään laskeutumisensa Sydneyn lentokentälle. Lentokoneen perämies huomasi kiitoradalla toisen koneen ja nosti prinssi Harrya ja herttuatar Meghania kuljettaneen lentokoneen takaisin yläilmoihin.

Kuninkaallisten kone oli ehtinyt laskeutua jo noin 60 metriin, kun perämies teki väistöliikkeen. Kone kiersi Sydneyn lentokenttää, kunnes se sai uuden luvan laskeutua.

Kuninkaallisparin lisäksi koneessa oli noin sata ihmistä. Tongasta matkalla ollut lentokone kuljetti kuninkaallisten henkilökuntaa sekä noin kuuttakymmentä journalistia.

Lentokoneen kapteenin mukaan lentokone nostettiin takaisin yläilmoihin, sillä kiitoradalla vielä rullannut kone ei ollut ehtinyt pois tieltä turvallisesti.

– Olimme liian lähellä ja päätimme keskeyttää laskeutumisen, kapteeni selvensi koneen matkustajille väistöliikkeen jälkeen.

Koneen kyydissä olleet journalistit raportoivat tapahtumista reaaliajassa Twitteriin.

– Mahdollisuus nähdä tämä näköala uudelleen, kirjoitti ABC-uutiskanavan toimittaja James Longman, selostettuaan ensin koneen nousseen takaisin yläilmoihin. Mukaan hän liitti koneesta otetun kuva Sydneyn kaupungista.

Meghan ja Harry viipyvät Australiassa vain hetken. Kuninkaallinen pari jatkaa matkaansa Uuteen-Seelantiin jo sunnuntaina.

Kensingtonin palatsi ei ole vielä virallisesti kommentoinut lentokoneen väistöliikettä.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat