Prinssi Harry antoi suloisen kiitosviestin: "Minä, vaimoni ja pieni kumpumme"

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aloittivat ensimmäisen virallisen kiertueensa 1:09

Prinssi Harry kiitti uusi-seelantilaisia vieraanvaraisuudestaan hellyttävällä tavalla. 

VIDEO: Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aloittivat ensimmäisen virallisen kiertueensa

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan vierailivat edustuskiertueensa viimeisenä päivänä Abel Tasmanin kansallispuistossa Uudessa-Seelannissa, jossa sade yllätti jälleen kuninkaalliset. 

Saapuessaan puistoon pariskuntaa oli vastassa perinteinen tervetuloseremonia. Prinssi Harrylla on sanottavanaan henkilökohtainen viesti paikalla olleille.

– Minä, vaimoni ja pieni kumpumme puolesta olemme todella kiitollisia siitä, että saamme olla täällä. Tuomme siunauksia isoäidiltäni kuningattarelta ja perheeltämme. Olemme niin kiitollisia vieraanvaraisuudestanne ja työstä, jota teette tämän kauniin paikan hoitamiseksi. 

Harry ja Meghan aloittivat virallisen kiertueensa Australiasta maanantaina 15. lokakuuta. Samana päivänä Kensingtonin palatsi tiedotti herttuatar Meghanin odottavan pariskunnan ensimmäistä lasta. 

Pariskunta on kiertueensa aikana vieraillut Australian ja Uuden-Seelannin lisäksi myös Tongalla sekä Fijillä. He palasivat välissä Sydneyyn Invictus Gamesin lopetusseremoniaa varten ennen vierailuaan Uudessa-Seelannissa. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat