Prinssi George kahdeksan vuotta! Herttuatar Catherinen ottama kuva sai fanit hieraisemaan silmiään

1:12
Prinssi George oli mukana sisarensa prinsessa Charlotten ensimmäisenä koulupäivänä vuonna 2019. Näin hurmaavina tomerat pikkukuninkaalliset suuntasivat koulunpenkille - katso video!

Prinssi George viettää kahdeksatta syntymäpäiväänsä 22. heinäkuuta. Vanhemmat julkaisivat uuden potretin iloisesta synttärisankarista.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen esikoispoika prinssi George viettää syntymäpäiväänsä 22. heinäkuuta. Vanhemmat julkaisivat syntymäpäivän kunniaksi Instagram-tilillään kuvan aurinkoisesti hymyilevästä 8-vuotiaastaan.

Kuvan päivänsankarista oli tuttuun tapaan ottanut valokuvausta intohimoisesti harrastava herttuatar Catherine.

Sen lisäksi, että moni kuninkaallisfani huomasi prinssin kasvaneen melkoisesti, ällistyi moni siitä, kuinka paljon 8-vuotias prinssi George muistuttaa isäänsä prinssi Williamia.

– Hän on kuin ilmetty isänsä! 

– Niin paljon prinssi Williamin näköinen!

Isä ja poika herättivät myös aiemmin kesällä ihastusta, kun he seurasivat yhdessä jalkapallon EM-kilpailuja Lontoon Wembleyllä ja kannustivat Englannin joukkuetta. George oli molemmilla kerroilla puettu lähes identtiseen asuun isänsä kanssa, ja ”mini-Williamia” ihasteltiin ympäri maailmaa televisioiden välityksellä.

Prinssi George on kolmantena Britannian kruununperimysjärjestyksessä isoisänsä prinssi Charlesin ja isänsä jälkeen. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja