Prinsessan veli harvinaisessa haastattelussa – avautuu siitä, miten väärässä media oli Dianasta

Charles Spencer kertoo harvinaisessa haastattelussa siskostaan, jonka kuolemasta tulee pian 20 vuotta.

Diana Spencer oli vain 19-vuotias, kun hän nousi parrasvaloihin Englannin prinssi Charlesin mielitiettynä. Englanninkielinen media antoi hänelle lempinimen Shy Di, ujo Diana.

Edesmenneen prinsessan veli Charles Spencer kertoo harvinaisessa haastattelussa, että lempinimi meni aivan päin mäntyä.

– Ensinnäkin, kukaan ei koskaan kutsunut häntä nimellä Di. Meidän lapsuudestamme liikkuu niin paljon myyttejä, jotka ovat ihan naurettavia, Spencer toteaa People-lehdelle.

– En usko, että häntä olisi koskaan varsinaisesti ujostuttanut. Hän oli varovainen ihmisten suhteen ja saattoi aluksi olla hyvinkin varautunut. Hän arvioi ihmiset ennen reagointia. Se ei ole ujoutta. Oikeastaan se oli hyvinkin fiksua.

Spencerin mukaan Diana oli myös uskomattoman rohkea, aina lapsuudesta saakka. Spencer muistelee artikkelissa lapsuuden kesäpäivää, kun sisarukset olivat ravustamassa Skotlannissa.

– Nostimme rapumerran ja siellä oli valtava meriankerias. Se oli musta, sillä oli hampaat, se oli hurjan pitkä ja riuhtoi ympäri venettä. Dianalla oli mukanaan pieni linkkari ja hän hoiti homman. Se oli todella syvän meren olio ja hän vain hoiti sen pois, Spencer kertoo.

Prinsessa Diana menehtyi auto-onnettomuudessa Pariisissa 31. elokuuta vuonna 1997. Hän oli 36-vuotias.

Lue myös:

    Uusimmat