Hämmästyttävä yhdennäköisyys – prinsessa Diana oli kuin klooni isoäidistään, joka antautui myös elämässään hyväntekeväisyydelle

9:15
The Crown -sarjan uuden kauden tapahtumat menivät tunteisiin – ovatko nämä kohua herättäneet käänteet faktaa vai fiktiota?

Kuninkaallisfanit ovat hämmästelleet prinsessa Dianan yhdennäköisyyttä isoäitinsä Cynthia Spencerin kanssa.

Edesmenneen prinsessa Dianan veli Charles Spencer jakoi hiljattain sosiaalisessa mediassa otoksen sukulaisestaan, joka sai kuninkaallisfanit hieraisemaan silmiään. Spencer jakoi Instagram-tilillään hiilipiirrustuksen sisarusten isoäidistä Cynthia Spencerista, jolla on ollut hämmästyttävä yhdennäköisyys prinsessa Dianan kanssa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Isoäitini Cynthia, kuvattuna hiilellä (John SingerSargentin toimesta vuonna 1919, jolloin hän meni naimisiin isoisäni kanssa. Erittäin pidetty sekä arvostettu hahmo paikallisesti ja hänen läsnäolonsa on yhä tunnettu: paikallinen sairaala on nimetty Cynthia Spencer Hospitaliksi hänen muistokseen. Hän menehtyi vuonna 1972, Spencer kertoo kuvajulkaisun yhteydessä. 

Useat kuninkaallisfanit ovat rientäneet kommentoimaan otosta todeten, että yhdennäköisyys prinsessa Dianaan on kiistaton, kuten myös humaanitarisen työn perintö, jonka prinsessa selkeästi sai isoäidiltään. 

– Olen lukenut, että Diana inspiroitui hänestä lapsena, eräs seuraaja kirjoittaa kuvan kommenteissa. 

Sargent oli amerikkalainen taiteilija, jota pidettiin ansiokkaana muotokuvamaalarina aikanaan. Toinen maalaus Cynthiasta on brittilehtien mukaan nähtävillä Lontoon National Portrait Galleryssa. 

Cynthia ja hänen aviomiehensä Albert Spencer saivat kaksi lasta: lady Anne Spencerin sekä Edward John Spencerin, joka oli Dianan ja Charlesin isä. 

Vuonna 1997 Pariisissa auto-onnettomuudessa menehtynyt Diana olisi täyttänyt 1. heinäkuuta 60 vuotta. Tänä vuonna prinsessan syntymäpäivän kunniaksi Iso-Britanniassa paljastetaan uusi patsas Dianasta, joka on kivenveistäjä Ian Rank-Broadleyn käsialaa. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja