Prinsessa Diana ei tiennyt brittihovin erikoisesta jouluperinteestä – sai vastalahjaksi hämmentävän paketin

2:14
Prinsessa Diana oli aikansa tyyli-ikoni.

Brittihovissa hassutellaan joululahjoilla.

Brittihovissa on ollut jo vuosia tapana, että perheenjäsenet ostavat toisilleen humoristiset ja edulliset joululahjat. Tätä ei kuitenkaan prinsessa Diana tiennyt, kun hän vietti ensimmäistä joulua kuninkaallisen perheen kanssa vuonna 1981.

Diana osti Express-lehden mukaan prinsessa Annelle kauniin kashmir-neuleen, joka rikkoi hovin joulutraditiota. Vastineeksi Anne osti Dianalle vessapaperirullan pidikkeen. Seuraavana jouluna Diana oli sisäistänyt hauskan perinteen ja osti kälylleen Fergielle leopardikuvioisen kylpymaton.

Kuninkaallislähteiden mukaan herttuatar Meghan oli tietoinen perinteestä, kun hän vietti ensimmäisen joulun kuninkaallisen perheen kanssa. Lähteiden mukaan hän osti kuningatar Elisabetille laulavan leluhamsterin, josta etenkin kuningattaren corgit innostuivat.

Kuningatar Elisabet perui tänä vuonna perinteisen joulunviettonsa Sandringhamin kartanossa Norfolkissa.

Hovin lähteiden mukaan kyseessä oli "tarkan harkinnan jälkeen tehty henkilökohtainen päätös".

Kuningatar tapaa läheisiään joulun aikana Windsorin linnassa koronarajoituksia ja varotoimia noudattaen.

Viime viikolla kuningatar perui jo toisena vuonna peräkkäin suvun yhteisen perinteisen joulupäivällisen koronavirustilanteen vuoksi.

Synkän koronatilanteen lisäksi Elisabetin tilanteeseen tuo apeutta se, että tuleva joulu on hänelle ensimmäinen ilman prinssi Philipiä, jonka kanssa hän oli naimisissa 73 vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja