Tätä herttuatar Meghan ei saa tehdä viettäessään joulua kuninkaallisperheen kanssa

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan 1:30

Herttuatar Meghanilla ja prinssi Harrylla on edessään ensimmäinen kuninkaallinen joulu avioparina ja on olemassa yksi asia, jota tuoreen herttuattaren pitää vältellä viettäessään joulua kuningattaren kanssa.

VIDEO: Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan

Ensimmäistä lastaan prinssi Harryn kanssa odottava herttuatar Meghan pääsee viettämään joulua Britannian kuninkaallisperheen kanssa. Perhe kokoontuu yhteiseen joulunviettoon Norfolkin kreivikunnassa sijaitsevaan Sandringhamin kartanoon.

Kuninkaallisten jouluun kuuluu lukuisia perinteitä sekä protokollia. Express-lehden lähteiden mukaan prinssi Harry on kertonut Meghanille, että kuningatarta ei saa voittaa pantomiimia pelatessa.

Kuningatar Elisabetin kerrotaan olevan haka kyseisessä pelissä. Kuningatar tykkää imitoida maailman johtajia ja elämänsä varrella tapaamiaan julkisuuden henkilöitä. Näyttelijän ammattia harjoittaneen Meghanin on kehotettu olla laittamasta kaikkea peliin, kun pantomiimin aika koittaa.

– Lahjat ja vitsit ovat hyvin korneja, elämäntyyli ylvästä, protokolla taipumatonta ja se pelottaa uusia kasvoja, hovin sisältä kerrotaan.

Pantomiimin lisäksi joulun viettoon kuuluu hauskojen lahjojen vaihtaminen. Kuninkaalliset, joilla on jo kaikkea, lahjoittavat toisilleen lahjoja, joiden ainoa tarkoitus on tuoda hupia joulujuhlaan.

Viime vuonna Meghanin kerrotaan hurmanneen kuningatar antamalla tälle lahjaksi laulavan hamsterilelun. Lelu oli tuonut paljon hupia joulujuhlaan ja jopa kuningattaren corgit olivat koittaneet päästä siihen käsiksi.

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat