Mainos

Princen rumpali: Olen yhä kuin musiikkikoulussa

Princen odotettu konsertti pidetään huomenna Helsingissä. MTV3 Uutiset tapasi yhtyeen rumpalin, John Blackwellin. Leppoisan ja huumorintajuisen oloinen Blackwell kertoo, että konserttiyleisölle on luvassa musiikkia, joka saa tanssijalat liikkeelle.

-Rakkautta, rauhaa ja funk-musiikkia, todellisten muusikkojen soittamaa todellista musiikkia, kiteyttää Blackwell hymyillen.

Blackwell on soittanut Princen rumpalina vuodesta 1999 lähtien. Hän toteaa, että Princen rumpaliksi pääseminen oli kuin toteen käynyt unelma. Hän kehuu Princeä vuolaasti:

- Olen oppinut joka päivä monia hienoja asioita. Hän on todellinen nero ennen kaikkea musiikissa. Luulin, että kouluni on ohi kun valmistuin Berkleen musiikkiopistosta, mutta olenkin nyt Princen musiikkikoulussa, Blackwell tokaisee.

Blackwell ei halua analysoida Princen luonnetta syvällisesti:

- Voin sanoa sen verran, että hän on minulle kuin toinen veli - tai oikeastaan isä ja hänellä on suuri sydän. En lähde selittämään syvällisemmin, että kuka Prince on. En edes tiedä onko se minun asiani. Voin vain kertoa mitä hän edustaa minulle.

Prince ei ole suostunut haastatteluihin eikä hänen konserttiaan saa kuvata.

- Kyse on luottamuksesta. Miten voi luottaa, että konserttia nauhoittavat ihmiset eivät mene julkaisemaan äänitteitä ja artistin luovuutta internetissä ja YouTubessa ilman lupaa, kommentoi Blackwell.

Blackwell kertoo kävelleensä Helsingin kaduilla eilen ja pitävänsä kaupungista.

- Asun nykyään Floridassa aivan rannan tuntumassa. Aina kun tulen veden äärellä olevaan kaupunkiin tunnen oloni onnellikseksi. Jos vain on merta ja meriruokaa tarjolla, niin olen tyytyväinen, Blackwell tokaisee.

Katso Saara Rantasen juttu (Kymmenen uutiset 20.7.2011)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.