Donald Trumpin lakitiimi kertoi "useista mahdollisuuksista" vaalivoittoon – tätä lakimiesarmeijan ulostulo piti sisällään

59:30
Tässä otteita presidentti Trumpin lakitiimin tiedotustilaisuudesta!

Presidentti Trumpin lakitiimi piti tänä iltana tiedotustilaisuuden presidentinvaaleihin liittyen. Lakimiesten mukaan Trumpin voittoon on edelleen mahdollisuuksia. 

Yhdysvaltain istuva presidentti Donald Trumpin lakitiimi piti hetki sitten tiedotustilaisuuden Washingtonissa.

Presidentin henkilökohtainen asianajaja Rudy Giuliani aloitti puheenvuorollaan, jossa hän väitti, että useat todistajat ovat kertoneet höänelle vaalien vilpillisyydestä.

Hikeä otsaltaan useasti pyyhkineen Giulianin takana seisoi tiedotustilaisuuden ajan joukko lakimiehiä, jotka yhdessä Giulianin kanssa esittivät väitteitä presidentinvaalien laajasta vilpillisyydestä. 

Tiedotustilaisuudessa puhuivat Giulianin lisäksi niin ikään asianajajina toimivat Jenna Ellis sekä Sidney Powell

Katso yllä olevalta videolta otteita tiedotustilaisuudesta!

Vilpillisyydestä ei todisteita

Vaikka asianajajat muuta väittivätkin, toistaiseksi julkisuudessa ei ole esitetty näyttöä siitä, että marraskuisissa vaaleissa olisi todella tapahtunut vilppiä. 

Presidentti Trump ei ole edelleenkään myöntänyt vaalitappiotaan. Sen sijaan hän on useaan otteeseen väittänyt Twitter-tilillään, että demokraattien Joe Biden voitti vaalit väärennetyn vaalituloksen turvin.

Juttua muokattu 19.11. kello 20.54: Tiedotustilaisuuden päättymisen jälkeen lisätty tietoja puheenvuorojen sisällöstä sekä muutettu aikamuotoja. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja