Presidentti Niinistö kommentoi MTV:lle jalkapalloturistien valvontaa: "En huomannut, että kukaan olisi vastuuta ottanut"

0:44
Varauduttiinko jalkapalloturistien paluuseen huonosti, tasavallan presidentti Sauli Niinistö?

Tasavallan presidentin Sauli Niinistön mukaan Pietarissa vierailleiden jalkapalloturistien ainakin osin epäonnistuneelle vastaanotolle ei ole löytynyt vastuunkantajia.

Pietarissa miesten jalkapallomaajoukkueen EM-kisapelejä katsomassa olleet toivat Suomeen mukanaan runsaan määrän koronatartuntoja.

Kritiikkiä on kohdistettu sekä jalkapallofaneihin että viranomaisten toimintaan. Osa busseilla tulleista Pietarin-kävijöistä pääsi takaisin Suomeen ilman koronatestiä.

MTV Uutiset kysyi presidentti Niinistöltä SuomiAreena-haastattelussa, oliko Pietarissa vierailleiden EM-jalkapalloturistien paluuseen varauduttu huonosti?

– Joo, mahdollisesti. Ainakaan minun silmiini ei ole sattunut, että olisi ollut joku johdonmukainen suunnitelma, josta joku olisi ollut vastuussa, Niinistö toteaa.

– Se systeemi ei näyttänyt olevan mitenkään kattava, enkä huomannut, että kukaan siitä erityisemmin olisi vastuuta ottanut, Niinistö jatkaa.

Katso alla presidentti Niinistön kyselytunti SuomiAreenassa kokonaisuudessaan!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja