Potku-uhan alla kärvistelevälle Barcelona-käskijälle lisää lunta tupaan – tämä tempaus johti toimitsijakieltoon

1:43
Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman puhui itselleen ulosajon, kun toinen pallo kentällä hämmensi ottelun lopussa.

Jalkapallon Espanjan liigan suurseuran Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman sai perjantaina maan jalkapalloliitolta kahden ottelun toimitsijakiellon. Koeman ajettiin ulos torstaina pelatussa liigaottelussa Cadizia vastaan, ja kahden ottelun panna on minimirangaistus kyseisestä rikkeestä.

Koeman kritisoi 0–0-tulokseen päättyneessä ottelussa erotuomareita. Hän sai tuomaristolta ensin varoituksen, mutta koska valitus jatkui, nostettiin hollantilaisluotsille punainen kortti.

–  Täällä tulee ulosajetuksi tyhjästä. Kerroin vain neljännelle erotuomarille, että kentällä on toinen pallo ja peli on pysäytettävä, Koeman selitti ottelun jälkeen.

Koemanin ulosajoon johtaneen tilanteen voit katsoa pääkuvan videolta.

Torstainen pettymys oli viimeisin takaisku Koemanin ja joukkueensa vaikealla alkukaudella. Barcelona on voittanut kauden kuudesta pelistään vain kaksi, ja Koemanin asemaa on nakertanut etenkin tyly 0–3-kotitappio Bayern Münchenille Mestarien liigassa. Potkujen uhkaama Koeman on poissa Barcan penkiltä sunnuntain pelissä Levantea vastaan ja ensi viikon huippuottelusta Atletico Madridia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja