Posteljooni jäi eläkkeelle yli 30 vuoden jälkeen – naapurit järjestivät ikimuistoisen yllätyksen: "Tiesin, että meidän pitää tehdä jotain suurta"

0:48
Floyd Martinin viimeisestä työpäivästä tuli kunnon kyläjuhla.

Naapurit järjestivät postimiehelle kunnon kyläjuhlan hänen 35-vuotisen uransa viimeisen työpäivän kunniaksi. Yksi naapureista kertoi juhlapäivän käänteistä Twitterissä, ja päivitys nousi viraaliksi.

61-vuotias Floyd Martin oli jakanut postia Yhdysvaltojen Georgiassa sijaitsevassa Mariettan lähiössä vuodesta 1985 lähtien. Naapurit olivat tykästyneet mieheen niin, että järjestivät hänelle juhlan hänen viimeisenä työpäivänään. Iloisesta yllätyksestä kertoo muun muassa uutissivusto CNN.

Koko päivän kestävät eläkejuhlat

Kun Floyd kurvasi lähiöön postiautollaan keskiviikkona 22. toukokuuta, naapurit antoivat hänelle lahjoja ja halauksia. He olivat myös koristelleet postilaatikkonsa miehen kunniaksi ja ottivat hänen kanssaan yhteiskuvia. CNN kertoo, että naapurit pyysivät Floydia tulemaan syksyllä julkkistuomariksi naapurustossa järjestettävään Halloween-kulkueeseen.

Atlanta Journal-Constitution -lehden reportteri sekä naapuruston asukas Jennifer Brett kertoo, että naapurit toivat Floydille jopa ruokaa.

Jennifer kulki Floydin mukana ja kertoi päivän kohokohdista Twitterissä. Päivityksellä on yli 67 000 uudelleentviittausta ja 185 000 tykkäystä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Päivän lopuksi, kun vuoro oli ohi, sadat paikalliset kerääntyivät kaduille ja yllättivät Floydin katujuhlalla, jonka oli järjestänyt Mariettassa asuva Sarah Bullington. Kaiken kaikkiaan eläkejuhliin osallistui yli 300 ihmistä.

Ei hennonut vaihtaa työpaikkaa

Floydilla oli ollut useammankin kerran mahdollisuus vaihtaa työpaikkaa, mutta hän ei halunnut jättää rakasta naapurustoa.

– Minulla on ollut hieno päivä ystävien seurassa, Floyd kertoi Jenniferille yhdessä tviitissä.

– Olisin voinut jättää heidät aikoja sitten, mutta en voinut tehdä niin, koska rakastan heitä. Olisin voinut valita helpomman reitin, mutta en pystynyt tekemään niin.

Läheiset välit naapureihin

Floyd kertoo BuzzFeed News -sivustolle, että välillä hän sai päivälliskutsuja. Lomilla naapurit yrittivät pitää huolen siitä, että hän ei joutunut olemaan yksin.

– He toivat minulle lahjoja. Jos autoni hajosi, mitä joskus sattui, he tulivat auttamaan minua sen kanssa. He olivat aina paikalla minua varten, Floyd kertoo.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sarah kertoo, että hänen 3-vuotias tyttärensä ihaili Floydia niin paljon, että halusi pukeutua "rouva Floydiksi" koulun urateemapäivänä. Floyd tuli myös käymään tytön synttäreillä.

Järjestäjätkin yllättyivät

Ei siis ihme, että naapurit halusivat yllättää rakkaan posteljoonin, kun saivat kuulla, että tämä on jäämässä eläkkeelle.

– Tiesin, että meidän pitää tehdä jotain suurta, kertoo Becky Poole, joka on tuntenut Floydin 25 vuoden ajan.

– En vain aavistanut, että tästä tulisi näin suurta.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rahakeräys Havaijin matkaa varten

Nyt Floyd on virallisesti eläkkeellä, mutta naapurit päättivät muistaa häntä vielä nettirahoituskampanjalla. Mies oli nimittäin kertonut, että hän haluaisi käydä Hawaijilla.

Daily Mailin mukaan rahaa on lahjoitettu jo yli 18 000 dollaria, noin 16 000 euroa. Tavoite oli 5 000 dollaria, noin 4 466 euroa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja