Porvoon toisella ampuja-epäillyllä hyvin outo osoite: Paikalla on kirkko

Porvoon poliisiampumisista epäillyt miehet asuvat julkisten ruotsalaisten osoitelähteiden perusteella Johanneshovin kaupunginosassa Tukholmassa.

STT:n hankkimien tietojen mukaan miehet ovat veljeksiä, jotka ovat erään koulutoverin mukaan asuneet aikoinaan nuoruudessaan Porvoossa. Miehet ovat 30- ja 25-vuotiaita.

Julkisten osoitetietojen mukaan vanhempi miehistä on kirjoilla samassa osoitteessa kahden muun perhepiiriin lukeutuvan kanssa. Nuorempi miehistä puolestaan asuu toisaalla. Hänen osoitetietonsa johtavat paikallisen seurakunnan kirkolle. Tiedoista ilmenee, että mies olisi muuttanut kyseiseen paikkaan tässä kuussa.

Skarpnäckin seurakunnan kansliasta kerrotaan STT:lle, ettei kyseinen mies asu mainitussa osoitteessa, eikä kiinteistöllä edes ole asuntoja. Osoitetieto on siis väärä.

– Aina välillä saamme verovirastolta postia, joka ei kuulu meille. Väärien osoitteiden ilmoittamista tapahtuu, mutta ei se tavallista ole, sanoo kanslian työntekijä Christina Bodin.

Toisella epäillyistä kaksoiskansalaisuus

Poliisi on aiemmin kertonut, että toisella ampumisesta epäillyistä miehistä on sekä Suomen että Ruotsin kansalaisuus. Toinen on Ruotsin kansalainen.

STT:n tavoittama koulututtava kertoo, että veljeksillä on myös sisar.

Lue myös:

    Uusimmat