Tässä ovat Porvoon poliisiampumisesta epäillyt veljekset – MTV Uutiset sai vahvistuksen miesten isältä

Porvoon poliisiampujiksi epäiltyjen miesten isä vahvistaa MTV Uutisille, että ruotsalaislehti Expressenin eilen julkaisemissa kuvissa ovat hänen poikansa.

MTV Uutisten tavoittama mies kertoo, että hänen 25- ja 30-vuotiaat poikansa ovat samat miehet, joita poliisi epäilee viikonlopun tapahtumista Porvoossa ja Tampereella.

Miesten kuvat ovat aiemmin levinneet sosiaalisessa mediassa, ja muun muassa ruotsalaislehti Expressen on julkaissut miesten kasvokuvat.

Poliisi ei ole kommentoinut henkilöyttä

Poliisi ei ole kommentoinut Porvoon tapahtumista epäiltyjen miesten henkilöyttä. Poliisi on kuitenkin kertonut epäilevänsä vuonna 1989 ja 1994 syntyneitä miehiä useista murhan yrityksistä.

Poliisi epäilee, että miehet avasivat tulen poliisia kohti Porvoon Ölstensin teollisuusalueella lauantaiyönä ja vielä myöhemmin tulittivat poliisia kohti pakomatkansa aikana Tampereen seudulla.

Pako päättyi Ikaalisiin. Sitä ennen miehiä etsittiin koko sunnuntaipäivän ajan.

Kytkös Suomeen

Miehistä vanhemmalla on Ruotsin ja Suomen kaksoiskansalaisuus. Nuorempi on Ruotsin kansalainen. 

Veljeksistä vanhempi on ollut myös Ruotsissa kahnauksissa lain kanssa. Helsingin Sanomat kertoi aiemmin, että mies on ollut epäiltynä talousrikoksista.

MTV Uutisten tietojen mukaan miesten perhe on asunut aikoinaan Suomessa, ja ainakin veljeksistä vanhempi on käynyt Suomessa peruskoulua.

Lue myös:

    Uusimmat