Porvoon poliisiampumisista epäiltyjen veljesten isä avautuu HS:lle: "Kaikki on mennyt sumussa" – perheen isoäiti sai sydänkohtauksen kuullessaan tapahtuneesta

Porvoon poliisiampumisista epäiltyjen veljesten isä kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa järkyttyneensä kuullessaan viime viikonlopun tapahtumista. Viikko on ollut veljesten perheelle raskas.

Lehti haastatteli kahden poliisin murhan yrityksistä alkuviikosta vangittujen veljesten isää Paul Murphyä Tukholmassa.

– Kaikki on mennyt sumussa. Ei olla oikein haluttu ulos lähteä. Pojat ovat tehneet mitä ovat tehneet, emmekä me voi sille mitään, mies avautuu lehdelle.

Veljesten isä kertoo haastattelussa pitävänsä poikiensa tekoa "täysin järjettömänä". Hänen mukaansa perheen 90-vuotias porvoolainen isoäiti sai sydänkohtauksen järkyttyessään uutisesta.

Isä ei osaa kertoa syytä poikiensa teolle. Hänen mukaansa veljekset ovat aina arvostaneet poliiseja, eivätkä he ole rötöstelleet nuorina.

– Jos he olisivat jotain kaltoinkohdeltuja hamppeja kadulta, joilla on ikävä menneisyys, niin voisi ymmärtää, että kyseessä on jokin vihanpurkaus. Mutta tässä ei ole kyse siitä, hän sanoo HS:n haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat